Astro

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu. Săgetătorii au șanse mari să se îndrăgostească

Horoscop 2 mai 2022. Vin bani pentru 5 zodii
Horoscop 2 mai 2022. Vin bani pentru 5 zodii

Vibrația zilei este 7 și o să evităm greșelile trecutului, c-am devenit mai înțelepți.

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu BERBEC

Se poate să vă implicați într-un proiect de grup și să funcționeze totul – ceas – că nu o să lăsăți nimic la voia-ntâmplării. O să vă lansați într-o nouă aventură profesională c-aveți multe de spus într-un domeniu anume și o să vă bucurați de succes, că sunteți o forță.

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu TAUR

O să vă bucurați de aprecierile șefilor, poate primiți un supliment salarial, bonuri valorice sau alt gen de upgradare. Vin de undeva niște bani și o să faceți plăti, c-oți fi amânat unele dintre ele din lipsa de fonduri, dar acum vin sărbătorile și scăpați de datoriile de orice fel.

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu GEMENI

Poate faceți cumpărături en gros și pentru voi și pentru părinți, bunici, c-or fi niște produse bio, greu de procurat. Noutăți, care să va țină în priză, să vă ofere o sursă de inspirație în sfera profesională și să vă redirecționeze spre un domeniu pentru care manifestați interes.

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu RAC

O să faceți progrese în sfera profesională, poate dezvoltați niște afaceri, vă extindeți și cultivați un parteneriat de calitate. Se poate să ieșiți la rampă cu ceva care să fie bine primit de un public și să căpătați un plus de vizibilitate, că e momentul vostru de glorie.

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu LEU

O să vă interesați de niște bani, poate luați un credit ca să rezolvați problemele acestei perioade că sunt multe de cumpărat. Poate vă dați acceptul pentru o colaborare cu cineva la distanță și lucrurile or să meargă bine, în timp ce cu șefii de la serviciu veți avea, probabil, niște “meciuri”.

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

O să interacționați cu niște oameni care vor să colaborați la un proiect și o să aveți de câștigat – bani și succes în afaceri. O să faceți niște schimbări în locuință, mai aruncați lucrurile vechi și cumpărați din cele noi ca să puneți totul la punct și să folosiți la maximum spațiul.

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

Într-un cerc de prieteni o să faceți cunoștință cu cineva care e în stilul vostru și se poate să-ncepeti o relație care să decurgă frumos. O să relaționați cu niște parteneri de afaceri care știu cum să obțină profit și o să vă bucurați de susținere din partea unor investitori.

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu SCORPION

Încă mai aveți niște cumpărături pentru casă de făcut, că poate e o redecorare sau faceți niște reparații. V-ați putea reprofila – să-ncepeti o specializare, ca să lucrați la ceva care vă place, și presupune efort minim, că de muncă în exces v-ați săturat.

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

Se poate să vă pice cu tronc cineva care vă face de mai mult timp curte și abia acum v-a cuprins vraja. Se poate să vă apucați de un sport sau de o activitate de timp liber care să vă scape de stres că vreți să atingeți un alt nivel profesional.

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu CAPRICORN

Se poate să vă luați bilete de vacanță și să plecați, fie de Paște, fie de 1 mai la mare sau pe la munte. E posibil să cumpărați ceva scump pentru casă și să vă asigurați că vă rămân bani și pentru celelalte lucruri obligatorii, rate, facturi și aprovizionarea de sărbători.

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

O să treceți cu bine de examene, interviuri, apariții în public și o să vă-ntelegeti cu anturajul colegial, cu grupul, nu că pan-acum. O să faceți niște investiții pentru că vor fi, probabil, ocazii rarisime și ar fi păcat să ratați o șansă picată din cer – să fie aparatură de uz casnic la reduceri, de exemplu.

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu PEȘTI

V-ați putea rotunji veniturile cu o colaborare, și o să vă permiteți o vacanță de sărbători pe undeva. E un reviriment pe mai multe planuri la voi și o să vă bucurați de succes în orice domeniu c-aveți susținere din cer, Jupiter vă-mplineste dorințele.

You may also like

Comments are closed.

More in Astro