Astro

Horoscop 5 aprilie 2022, cu Neti Sandu

Horoscop 5 aprilie 2022, cu Neti Sandu
Horoscop 5 aprilie 2022, cu Neti Sandu

Horoscop 5 aprilie 2022, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de un ajutor picat din cer! Ni se revelează nişte soluţii şi o să ştim cum să ne atingem obiectivele.

Vibraţia zilei este 5 şi o să ne aventurăm spre culmile succesului! Un pic de curaj ne trebuie.

HOROSCOP 5 APRILIE 2022 BERBEC

Se poate să vă luaţi diverse lucruri pentru casă, pot fi şi cadouri pentru ai voştri, pe care să le ţineţi ascunse până la Paște. Puteţi face o înţelegere scrisă, verbală, voi hotărâţi şi o să vă alăturaţi unui grup ca să lucraţi, fie în regim de colaborare, şi o să faceţi rost de bani.

HOROSCOP 5 APRILIE 2022 TAUR

Poate faceţi o investiţie serioasă şi vă luaţi o casă, o maşină, sau măcar duceţi maşina în servis la o revizie tehnică. Veşti bune care să vă ţină în priză, c-aţi putea da drumul unor proiecte care să vă asigure venituri constante şi să avansaţi în carieră.

HOROSCOP 5 APRILIE 2022 GEMENI

Vi se lansează invitaţia de a pleca pe undeva la relaxare, poate e şi un eveniment festiv la care vreţi să fiţi şi voi de față. E momentul să faceţi o figură bună pe scenă socială şi o să ieşiţi la rampă cu ceva care nu e neapărat nevoie să fie nou, ci să fie de calitate.

HOROSCOP 5 APRILIE 2022 RAC

O confirmare dintr-un birou de şef, şi o să puneţi în practică un proiect care vă poate aduce – instantaneu – beneficii. Apar solicitări din toate direcţiile şi o să-ncercaţi să le răspundeţi tuturor, cu promptitudine, ca să nu rămâneţi datori, să nu amânaţi pe altădată treburi importante.

HOROSCOP 5 APRILIE 2022 LEU

E cineva care vrea să vă asociaţi în vederea unui proiect, pare să fie o afacere de succes şi care să v-aducă bani frumoşi. Vă gândiţi. Poate semnaţi un contract, faceţi nişte achiziţii pe bani mulţi şi vă străduiţi să nu rămâneţi fără bani, fără o rezervă – în caz de ceva.

HOROSCOP 5 APRILIE 2022 FECIOARĂ

O reuşită în familie – poate faceţi o achiziţie costisitoare, vă luaţi altă casă dacă e nevoie de mai mult spaţiu, sau chiar n-aveţi unde locui. O să vă bucuraţi de o ofertă de afaceri care v-ar mulţumi atât profesional, cât şi financiar – totul e să staţi bine cu timpul, că aveţi, deja, altele pe cap.

HOROSCOP 5 APRILIE 2022 BALANŢĂ

O să apară cineva care să vă ceară nişte explicaţii, poate vi se fac şi declaraţii de dragoste, că tot e an bun de căsătorie. O să vă daţi întâlnire cu şefii, cu nişte autorităţi ca să cereţi aprobări, să dezvoltaţi proiecte, de şcoală, sau de serviciu.

HOROSCOP 5 APRILIE 2022 SCORPION

Vi se dă ceva nou de lucru şi poate o să luaţi un plus financiar, dacă nu cumva o să-ncepeți şi o lucrare pe cont propriu. Se poate să reparaţi câte ceva pe-acasă şi să luaţi lucruri noi că vreţi să fie frumos de Paşte, să se-înoiască şi casa.

HOROSCOP 5 APRILIE 2022 SĂGETĂTOR

E cineva tânăr care vrea să ieşiţi la cafea, la plimbare să se convingă de faptul că vă armonizaţi, că sunteţi compatibili. O să investiţi nişte bani în gadgeturi, un telefon, boxe, diverse alte accesorii care vă folosesc atât vouă, cât şi copiilor, sau mai ales lor.

HOROSCOP 5 APRILIE 2022 CAPRICORN

O să intraţi la cheltuială poate pentru că or să vă intre nişte bani care se rătăciseră pe la alţii. Poate-ați găsit nişte obiecte la preţ redus pentru casa şi o să le faceţi o surpriză alor voştri, să faceţi nişte completări pe ici, pe colo.

HOROSCOP 5 APRILIE 2022 VĂRSĂTOR

Puteţi face rost de bani din surse suplimentare şi chiar se vor găsi variante din care s-alegeţi ce e cel mai bun pentru voi. Aţi putea repara maşina, aşa cum aveţi şanse de a o schimba, c-oți fi dat de una la preţ bun, că aţi tot fost în căutarea uneia noi. Poate fi şi la mâna a doua.

HOROSCOP 5 APRILIE 2022 PEŞTI

E o atenţionare la capitolul – sănătate şi poate faceţi ceva să funcţionaţi la capacitate maximă, o vizită la medic. O să luaţi nişte bani, şi chiar urmează o perioadă bănoasă şi poate reuşiţi să vă-ngrijiți şi de voi, c-aveţi nevoie de un respiro, vă cumpăraţi şi o garderobă nouă, vă duceţi şi la masaj, la cosmetică.

sursa: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro