Astro

Horoscop 11 iulie cu Neti Sandu. Atenție nativi!

Horoscop 25 iulie, cu Neti Sandu. Vești bune de luni
Horoscop 25 iulie, cu Neti Sandu. Vești bune de luni

Vibraţia zilei este 11, număr maestru şi o să înţelegem sensul ascuns al unor lucruri.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 RAC

E un entuziasm legat de prezenţa cuiva, poate cineva şi-a respectat o promisiune şi a venit, după o lungă absenţă şi viaţa voastră o să capete un plus de culoare.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 LEU

Vi se propune ceva nou de lucru, dar poate după ce vă-ntoarceţi din vacanţă, ca s-aveţi timp să concepeţi o strategie, să ştiţi din ce unghi să abordaţi proiectul respectiv.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 FECIOARĂ

Vă interesaţi de o sursă de bani, poate o să apelaţi şi la un credit bancar sau poate vindeţi ceva care vă ocupa locul degeaba pe-acasă.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 BALANŢĂ

Veşti dintre cele mai bune şi o să fiţi în priză, ca să nu rataţi o şansă de a vă găsi un job mai bun sau să vă-nscrieți la o şcoală care să vă cultive nişte aptitudini.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 SCORPION

E posibil să luaţi nişte bani, fie de la serviciu, fie de pe urma colaboratorilor şi o să vă bucuraţi de o invitaţie, la sfârşit de săptămână, într-o staţiune turistică.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 SĂGETĂTOR

Noutăţi care să vă dea speranţe de mai bine în plan sentimental şi o să aflaţi când ieşiţi la cafea dacă există compatibilitate, sau nu, cu persoana nou întâlnită.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 CAPRICORN

O să vă mai cumpăraţi câte ceva prin casă şi scoateţi din banii puşi deoparte, ca să nu săriţi peste rata la bancă, ori factura la-ntreținere, şi să v-alegeţi cu restanțe.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 VĂRSĂTOR

E posibil să vi se propună un nou proiect la serviciu şi să fie şi bine plătit, dar cu muncă multă şi pe termen lung. Dar asta e bine că durează.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 PEŞTI

O să vă puneţi în valoare un talent ascuns şi o să vi se umple frumos, timpul liber ca o să vă acapareze munca în sine – o să fie captivantă.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 BERBEC

E anul vostru special şi multe lucruri sunt posibile, urmaţi-vă visul şi o să fie o împlinire, o să vedeţi, pe toate planurile, e de profitat la maximum.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 TAUR

Se poate să apară ocazia ideală să vă schimbaţi maşina, ori să vă luaţi un alt mijloc de transport, o motocicletă, un ATV, sau o barcă, ştiu eu, cu motor.

HOROSCOP 11 IULIE 2022 GEMENI

O să vină cineva care s-așteaptă să petreceţi mai mult timp împreună, să vă cunoaşteţi, eventual, dacă sunteţi de puţin timp în relaţie.

sursa: pro tv

You may also like

Comments are closed.

More in Astro