Astro

Horoscop 15 februarie Neti Sandu. Vești bune

Horoscop 1 mai, cu Neti Sandu. Veste importantă pe plan sentimental pentru Balanțe
Horoscop 1 mai, cu Neti Sandu. Veste importantă pe plan sentimental pentru Balanțe

Vibraţia zilei este 6 şi restabilim armonia acolo unde am pierdut-o pe drum.

Horoscop 15 februarie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

O să puteți căștiga mai mulți bani, dacă vă asociați cu cineva care e la fel de muncitor și priceput ca și voi și e de cursă lungă.

Se poate să vă abordeze cineva în vederea unei colaborări, poate fi un job cu normă întreagă și să fie un bun prilej să vă reinventați și să vă puneți, frumos, în valoare.

Horoscop 15 februarie, cu Neti Sandu PEȘTI

Or să vină mai greu bani care vi se cuvin, dacă nu sunați, nu dați email, că or să-i facă uitați unii oameni și rămâneți fară ei. Trebuie făcut ceva.

Vi se deschid niște perspective care v-ar propulsa în carieră, v-ar oferi prilejul să cunoașteți și altă lume și să vă împliniți un vis.

Horoscop 15 februarie, cu Neti Sandu BERBEC

Se poate să amânați pe mâine, poimâine o întălnire amicală, că apar alte urgențe și trebuie să fiți pe fază.

O să puteți trece peste o neînțelegere cu ființa iubită, care e prinsă cu treabă și nu poate participa la treburi familiale, și-ar fi bine să fie înțelegere de ambele parti.

Horoscop 15 februarie, cu Neti Sandu TAUR

Se poate să nimeriți într-un conflict al generațiilor și să duceți muncă de lămurire cu partenerii de afaceri să vă respecte deciziile.

Se va ține cont de părerile voastre și o să primiți și un titilu, o funcție care să vă permită să faceți aprecieri la adresa subalternilor.

Horoscop 15 februarie, cu Neti Sandu GEMENI

 

Cineva cu care nu v-ați mai văzut de multă vreme vă scoate la o cafea să vadă ce șanse de relație au mai rămas.

Poate va trebui să faceți niște deplasări prin țară sau chiar prin străinătate ca să vă documentați în privința unor probleme de serviciu și trebuie să lăsați lucrurile în ordine pe acasă.

Horoscop 15 februarie, cu Neti Sandu RAC

 

E posibil să apară cheltuieli neprevăzute și să apelați, eventual, și la rezerve ca să lichidați toate datoriile.

O să stabiliți noi punți de comunicare cu anturajul și cu colegii de serviciu, cu șefii, și cu prietenii – veți găsi preocupări comune.

Horoscop 15 februarie, cu Neti Sandu LEU

Vine cineva de la care așteptați cu sufletul la gură o vorbă de încurajare, dar s-ar putea să fie exact pe dos. Dar poate că nu.

Apar vești care să vă puna în gardă că aveți niște treburile mai complicate de rezolvat și o să vă folosiți toată energia și fizică, dar și psihică să ajungeți cu bine la finish.

Horoscop 15 februarie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

Se poate să luați o decizie referitoare la serviciu și să vă eliberați, în sfârșit, de niște griji, că trebuia pusă capăt unei situații.

O să aveți inspirație și or să iasă lucruri frumoase din mâinile voastre și o să dedicați mai multe ore din timpul vostru liber unui hobby care să vă revigoreze.

Horoscop 15 februarie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

Se poate să pregătiți un eveniment de familie care să vă aducă tuturor bucurie, o nuntă, un botez, o aniversare – una din ele.

Mai sunt niște treburi pe acasă de pus la punct și o să vă mișcați rapid și cu eficiență, o să scoateți din buzunar și cați bani e nevoie pentru reamenajare, schimbări diverse.

 

Horoscop 15 februarie, cu Neti Sandu SCORPION

Or să vă reușească preocupariile de grup și să bifați un succes cu ecouri și care să vă deschidă un alt drum profesional.

O să puteți fi și voi, în sfârșit, fericiți și să vă schimbați statutul matrimonial, să vă căsătoriți, c-ați atins un prag al maturității afective.

Horoscop 15 februarie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

Sfera intelectuală e activată puternic și o să aveți succes la examene, la interviuri și o să vă puteți ocupa și de școala copiilor.

Sunteți pe puntrul de a face niște schimbări în locuință și să vă extindeți, mai ridicați un etaj, vă puteți și muta în altă locuință, și în alt oraș chiar, la o adică.

Horoscop 15 februarie, cu Neti Sandu CAPRICORN

O să luați mai mulți bani, posibil din surse diferite și să acoperiți toate golurile, să fiți cu toate la zi, fară restanțe.

E posibil să aveți diverse plăți de făcut și să vă păstrați bani și pentru o ieșire sâmbătă, duminică, pe undeva, ca să vă recreați, să vă limpeziți creierii.

You may also like

Comments are closed.

More in Astro