Astro

Horoscop 17 mai 2022. Vești bune pentru Vărsători

Horoscop 17 mai 2022. Vești bune pentru Vărsători
Horoscop 17 mai 2022. Vești bune pentru Vărsători

Vibraţia zilei este 8 şi s-avem mare grijă să nu cheltuim prea mulţi bani.

HOROSCOP 17 MAI 2022 TAUR

O să primiţi banii care vi se cuvin, dar va mai trebui să mai interveniţi pe ici pe colo ca să se pună reţeaua în mişcare. O să aveţi multe pe cap, atât probleme de serviciu, cât şi personale, dar o să vă descurcaţi cu toate, că sunteţi din cale-afară de capabili şi nu lăsaţi lucrurile neterminate.

HOROSCOP 17 MAI 2022 GEMENI

Cineva se oferă să vă-ntindă o mână de ajutor, ca să mai respiraţi, că aveţi prea multe obligaţii, va face nişte comisioane. Aţi rămas datori cu nişte acte pe care trebuia să le semnaţi, vreo lucrare şi e bine să daţi zor să ştergeţi toate datoriile, să fiţi cu toate actele-la zi!

HOROSCOP 17 MAI 2022 RAC

O să vă puneţi în valoare nişte calităţi care-or să fie aplaudate fie de cei de la serviciu, fie de un public anume, chiar şi de pe online. Pot veni bani din particular şi să vă gospodăriţi ca să v-ajungă pentru toate cheltuielile lunare şi să puneţi deoparte pentru concediu – musai.

HOROSCOP 17 MAI 2022 LEU

Poate-ncepeți nişte studii, vă-nscrieți la o specializare, poate fi ceva pe perioada verii, să câştigaţi o experienţă în plus. Vă pregătiţi de plecare, cu treaba, în principiu, dar o să vă distraţi c-aveţi nevoie de o recreaţie, să puteţi funcţiona, ca lumea, în continuare.

HOROSCOP 17 MAI 2022 FECIOARĂ

Se poate să vă luaţi câteva zile de concediu să rezolvaţi nişte probleme personale şi vă şi plimbaţi un pic. Sunt acte de semnat, să legalizaţi o situaţie, să scăpaţi de un provizorat, că aşteptaţi de multă vreme confirmări din partea unor autorităţi.

HOROSCOP 17 MAI 2022 BALANŢĂ

Se poate să primiţi o ofertă de muncă şi să vă-ncumetați, că nu se văd riscuri, ci pare să fie ceva bănos cu beneficii. Apare cineva care vrea să vă cunoaşteţi, să faceţi echipa în viaţa de zi cu zi şi o să vedeţi în ce măsură vă armonizaţi, că altfel nu concepeţi o relaţie, fără armonie.

HOROSCOP 17 MAI 2022 SCORPION

Vă gândiţi să vă luaţi o casă şi poate apelaţi la un credit bancar ca să vă descurcaţi cu toate cheltuielile. Puteţi duce nişte tratative cu şefii şi să vă-nțelegeți cumva, că e momentul să se ţină de promisiunile făcute şi să vă acorde nişte privilegii, un plus salarial.

HOROSCOP 17 MAI 2022 SĂGETĂTOR

Se pare că vă scoate cineva la cafea, aveţi ceva de discutat între patru ochi şi vi se revelează un adevăr. Noutăţi care să vă aducă un plus de optimism, să vă facă să vedeţi cu alţi ochi o relaţie care, deşi nu promitea, prezintă nişte aspecte încurajatoare.

HOROSCOP 17 MAI 2022 CAPRICORN

O să urgentaţi nişte demersuri ca să faceţi nişte achiziţii, să luaţi vreo diplomă, să vă apucaţi de un proiect. Poate v-apucaţi de reamenajarea casei, ori construiţi vreo anexă, un garaj, un alt nivel, un foişor, aduceţi unele îmbunătăţiri ca să sporiţi gradul de confort.

HOROSCOP 17 MAI 2022 VĂRSĂTOR

Poate vă lansaţi pe o altă orbită profesională, poate faceţi întâi nişte cursuri, şi apoi puneţi în practică tot ce-aţi învăţat. Se poate s-aveţi succes în sfera comunicării, să descoperiţi o formulă prin care să vă faceţi auzite, văzute părerile, că poate şi exemplificaţi.

HOROSCOP 17 MAI 2022 PEŞTI

O să semnaţi un contract de muncă avantajos şi o să descoperiţi pe parcursul anului avantajele acestui parteneriat. Voi o să vă reinventaţi, o să profitaţi de o conjunctură şi veţi accesa o nouă platformă, care să vi se potrivească şi să v-aducă şi câştiguri certe.

HOROSCOP 17 MAI 2022 BERBEC

Se-mplinesc dorinţele, aveţi energie, resurse, vi se oferă la tot pasul ajutor, şi creşte stima de sine. O să trebuiască să reactualizaţi acte, să umblaţi după aprobări, să vă-nscrieți în etapa următoare la şcoală, ori pe copii trebuie să-i înscrieţi la şcoală, grădiniţă, voi ştiţi.

SURSA: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro