Astro

Horoscop 24 martie, cu Neti Sandu. Berbecii au parte de câștiguri

Horoscop 24 martie, cu Neti Sandu. Berbecii au parte de câștiguri
Horoscop 24 martie, cu Neti Sandu. Berbecii au parte de câștiguri

Vibrația zilei este 6 și o să cultivăm armonia în cuplu, în familie.

Horoscop 24 martie BERBEC

Ați putea pleca pe undeva și să rezolvați atât chestiuni de afaceri, cât și personale și o să fie cu folos călătoria. O să vă puteți extinde afacerile și să câștigați bani frumoși, numai să fiți pe fază, să alegeți ce vi se potrivește, dar mai ales ce se cere pe piață.

Horoscop 24 martie TAUR

O s-aveți de recuperat niște bani și or să v-ajungă pentru cheltuielile acestei perioade ca să nu aveți restanțe. Vă asociați cu niște oameni care au un simț al afacerilor și ați face bine să mergeți pe mâna lor că să vă asigurați succesul, banii.

Horoscop 24 martie GEMENI

Ați rămas cuiva datori cu un răspuns referitor la posibilitatea de a forma un cuplu și poate ieșiți la cafea să vorbiți deschis. O s-aveți o întâlnire importantă, ca să vedeți încotro o s-o porniți din punct de vedere profesional, ca să vă oferiți o șansă de progres în sfera asta profesională.

Horoscop 24 martie RAC

O să puteți semna un contract, să definitivați o situație legată de o proprietate sau de sfera învățământ. E posibil să luați ceva bani de la serviciu sau din colaborări și să achitați niște facturi, să faceți și puțin shopping online, că-n magazine vă ia prea mult timp.

Horoscop 24 martie LEU

Se poate să vă interesați la bancă de un credit ca să vă luați o casă ori altă mașină. V-au rămas niște concluzii de tras cu privire la un parteneriat cu niște oameni care au mare încredere în forțele voastre și că puteți avea succes împreună.

Horoscop 24 martie FECIOARA

E cineva care vrea să vă recucerească și dacă nu i-a luat nimeni locul, n-o să vă împotriviți. O să vă bucurați de ofertele de colaborare și o să cântăriți bine de tot situația înainte de a semna cu cineva, ca să nu munciți mai mult decât face.

Horoscop 24 martie BALANȚĂ

O să acordați o oră, două unui hobby care să vă dea o stare de spirit mai bună, să existe un vibrato, în stilul vostru. Pare să fie o perioadă încărcată la serviciu și să vă dați tot interesul să iasă lucrurile perfect, să fie mulțumiți șefii și să luați și bani în plus, dacă e posibil.

Horoscop 24 martie SCORPION

Sufletește, promite să vă fie mai bine și o să vă înțelegeți cu partenerul de viață c-o să și comunicați, nu ca pân-acum. Se conturează bani, dar și cheltuieli, parte din ele neprevăzute, dar o să va descurcați – chit c-o să apelați și la economii.

Horoscop 24 martie SĂGETĂTOR

Se poate să mai faceți un pas în reamenajarea locuinței sau poate construiți ceva pe lângă casă. Noutăți, bani, o invitație să vă alăturați unei echipe ca să puneți umărul la o activitate care v-ar aduce notorietate și venituri suplimentare.

Horoscop 24 martie CAPRICORN

Munca de echipă se va dovedi, în continuare de succes și poate vă duceți și la o sala de sport să vă antrenați că aveți nevoie de condiție fizică. Vă puteți găsi ceva în plus de lucru și să vă rămână puțin timp pentru familie, dar să merite efortul, c-o s-aveți bani de Paște.

Horoscop 24 martie VĂRSĂTOR

O să aveți rezultate bune la școală, la examene, pot fi reușite ale copiilor, care s-au descurcat, de minune, la școală, online. O să treceți în revistă niște oferte de lucru ca să vedeți dacă e vreuna convenabilă sau or fi mai multe și o s-aveți de ales. Poate veți semna un contract, totuși.

Horoscop 24 martie PEȘTI

Se poate să ajungeți la concluzia că e momentul să vă căsătoriți și să vă luați o locuință mai spațioasă. Dacă sunteți, deja, căsătoriți o să vă meargă și mai bine. Apar, din senin, tot felul de oportunități de a face progrese pe mai multe planuri și să căpătati notorietate, că munca voastră, în sfârșit, contează. Și vin și bani totodată.

SURSA: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro