Astro

Horoscopul zilei de 23 martie 2022. Norocul va ieși în calea acestor nativi

Horoscopul zilei de 23 martie 2022. Norocul va ieși în calea acestor nativi
Horoscopul zilei de 23 martie 2022. Norocul va ieși în calea acestor nativi

Vibraţia zilei este 5 şi e vorba despre curaj, să nu ne lipsească sub nicio formă.

Horoscop 23 martie BERBEC

Se pot rezolva problemele de sănătate dacă vă duceți la doctor, faceți niște investigații medicale și o să țineți și o dietă, probabil. O să vă puteți dezvolta, frumos, afacerile, să vă asociați cu niște oameni competenți și o să iasă ceva de calitate și de perspectivă.

Horoscop 23 martie TAUR

O să mai luați niște bani și o să aveți pentru cheltuielile acestei perioade că s-au adunat cam multe și nu vreți să săriți peste ele. E un grup care vrea să vă racoleze, să lucrați împreună că se-mpletesc ideile, aveți un oncept comun și vă sincronizați, e un ritm constant.

Horoscop 23 martie GEMENI

Vi se propune să le fiți nași de cununie, de botez, unor apropiați și o să fie o bucurie să faceți acest lucru. Vi se oferă șansa de a apărea în public și să vă expuneți un punct de vedere, poate vindeți ceva și o să vă găsiți cumpărători că e de impact ceea ce faceți.

Horoscop 23 martie RAC

Poate-o să treacă, diseară, cineva pe la voi și o să schimb bați impresii, că aveți nevoie de o părere, să vă-ndrume cineva. Pot veni ceva bani fie de la serviciu, fie dintr-o colaborare și o să vă redresați din punct de vedere financiar ca să nu duceți lipsa de nimic.

Horoscop 23 martie LEU

Întrevedere cu cineva care întrezărește o relație de cuplu cu voi, dar nu e sigură, persoana, că vă doriți același lucru. O să puteți negocia un contract și să nu vă lăsăți până nu veți obține ce v-ați propus că vreți să merite schimbul să renunțați la un angajament în favoarea altuia.

Horoscop 23 martie FECIOARA

Or să vă coopteze niște oameni să intrați într-o echipă care va face impresie bună pe o scenă din sfera profesională. Se vine și la voi cu oferte de lucru, cu colaborări, și o să vă mai gândiți până să vă dați acordul că sunteți prinși cu alte treburi și trebuie analizată în perspectiva, situația.

Horoscop 23 martie BALANȚĂ

E posibil să luați niște bani și să vă plătiți dările urgente ca să nu rămâneți cu restanțe, că vin sărbătorile. E o aniversare în familie, poate or să treacă niște prieteni pe la voi sau o să petreceți doar în familie, dacă sunteți prinși cu alte treburi și lăsați party-ul pentru sâmbătă.

Horoscop 23 martie SCORPION

Se poate să aflați o veste bună despre un copil care se va naște în familia voastră sau revin copiii, nepoții de pe unde -au fost plecați. Se pare c-o să descoperiți un hobby care să v-ajute să vă eliberați de stres și să căpătați o stare de spirit mult mai bună, ca să dați dovadă de și mai multă creativitate la muncă.

Horoscop 23 martie SĂGETĂTOR

Se poate să primiți vizita cuiva care vă iubește și vă propune să plecați în weekend pe undeva, să vă destindeti. Apar noutăți care să vă suscite interesul într-un domeniu și să luați o decizie spontană să vă luați o casă ori poate o mașină! Și vă interesați și de un credit, în cazul asta.

Horoscop 23 martie CAPRICORN

O să vă bucurați de sprijin din partea unor oameni care se nimeresc la momentul oportun cât să vă poată fi de folos, să vă scutească de eforturi. O să puteți semna niște acte să încheiați o situație, să puteți deschide un alt capitol de viață profesională sau un nivel superior.

Horoscop 23 martie VĂRSĂTOR

O reușită în sfera preocupărilor de tip intelectual și o să primiți ok-ul pentru un job, dacă o să vă duceți la un interviu. E posibil să vi se aprobe un parteneriat de afaceri și să fie un câștig în sfera carieră – mai pot veni și niște colaborări pe lângă.

Horoscop 23 martie PEȘTI

Vă scoate cineva în oraş, poate-aveţi şi ceva important de discutat şi o s-ajungeţi şi la o concluzie care să vă netezească drumul spre fericire. Vi se deschid niște oportunități de a face multe din lucrurile pe care vi le doriți de multă vreme și o să aveți succes, susținere din partea unor oameni care țin la voi.

SURSA: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro