Astro

Horoscop 29 ianuarie. Weekend plin de evenimente

Horoscop 2 martie 2022. Vești bune pentru 5 zodii
Horoscop 2 martie 2022. Vești bune pentru 5 zodii

Vibraţia zilei este 11 şi o să-nțelegem rostul eforturilor pe care le-am depus.

VĂRSĂTOR

Se anunţă o reuşită, un proiect e lansat la apă şi succesul e pe aproape, vin şi banii, o să fie un an special pentru voi.

PEŞTI

Sunt câteva aspecte care ţin şi de viaţa de cuplu pe care trebuia să le rezolvaţi de anul trecut şi aţi tot amânat o discuţie faţă-n faţă, dar acum o să vorbiţi.

BERBEC

O să puneţi umărul la o activitate care-ar putea fi şi în folosul altora, nu numai al vostru, şi să vă crească şi vouă cota valorică.

TAUR

Se pare că o să vă fie remarcată munca şi o să vi se pregătească un soi de recompensă, vreo funcţie, nişte bani pe care-i meritaţi din plin.

GEMENI

O să puteţi legaliza o situaţie, sau primiţi un accept şi să dezvoltați o afacere, pot şi partenerii străini, sau de pe undeva din ţară.

RAC

Poate-o să semnaţi un contract de muncă, dacă v-aţi convins că e cea mai bună alegere pentru voi şi o să fie o constantă financiară pe parcursul anului.

 LEU

Voi suneți pe punctul de a face un pas important şi să anunţaţi o logodnă, ori poate chiar căsătoria care pot avea loc şi anul viitor dacă se ridică restricţiile.

FECIOARĂ

Se poate să vă faceţi de lucru pe undeva, mai departe de oraşul în care locuiţi şi o să puteţi rămâne o vreme acolo, ca să nu faceţi naveta.

BALANŢĂ

O să puteţi strânge nişte bani c-aveţi poate un job suplimentar, şi dacă nu primiţi reproşuri acasă, puteţi continua în ritmul ăsta.

SCORPION

O să puneţi punctul pe I ca să se ştie care e părerea voastră referitoare la un contract pe care-l puteți semna, dar în condiţiile impuse de voi.

SĂGETĂTOR

Poate-o să vorbiţi în public, se poate s-aveţi un examen, ori poate e un interviu care-o să vă pună într-o altă lumină favorabilă, asta e clar!

CAPRICORN

O să vă bucuraţi de o serie de privilegii, o să vedeţi că lumea vă respectă şi vă apreciază şi o să fie un salt în carieră.

You may also like

Comments are closed.

More in Astro