Astro

Horoscop 29 ianuarie. Neti a făcut previziunile pentru azi

Horoscop 29 ianuarie. Neti a făcut previziunile pentru azi
Horoscop 29 ianuarie. Neti a făcut previziunile pentru azi

Și toată viața noastră se va lumina. Vibrația zilei este 11, număr maestru și înțelepciunea se lasă atinsă și de noi.

Horoscop 29 ianuarie VĂRSĂTOR

O să faceți un efort să treceți peste o supărare cu cineva și să îngropați securea războiului și ieșiți la cafea.

O să vă bucurați de prezența unor oameni care vor să petreceți câteva ore împreună, daca nu mai mult, în cazul în care plecați într-o excursie și rămâneti încă o zi, două.

Horoscop 29 ianuarie PEȘTI

Poate-i duceți pe copii la munte să se dea cu săniuța, cu patinele, cu schiurile, să se joace cu zăpadă sau pur și simplu să stea în aer liber.

E o activitate de grup la care o să luați și voi parte, chiar și din fața calculatorului, important e că vă dați interesul să v-aduceți partea voastră de contribuție acolo.

Horoscop 29 ianuarie BERBEC

Poate sărbătoriți ceva și o să intrați la cheltuială că faceți tratația la voi acasă și luați de toate.

Sunt lucruri pe care vreți de multă vreme să le faceți și abia acum vă puteți găsi un pic de timp pentru ele și poate-i cooptați și pe alții să facă parte din cercul vostru de amici.

Horoscop 29 ianuarie TAUR

O veste bună de la cineva aflat departe și care s-ar putea să vină și ea, persoana, ca să vă spună ultimele noutăți.

Se poate să faceți niște schimbări în viața voastră, poate vă mutați în altă casă, ori poate vă duceți la alt serviciu sau sunteți un pic cu inima-ndoită, dar o să iasă bine.

Horoscop 29 ianuarie GEMENI

Poate ieșiți la o cină romantică să dați refresh unei relații care a traversat o perioadă mai tensionaăa și vreți să fiți împreună.

E posibil să plecați într-o plimbare ca să-i faceți o vizită unei rude apropiate și să revedeți niște locuri ca să vă-ncărcați emoțional, c-aveți nevoie de combustibil sufletesc.

Horoscop 29 ianuarie RAC

Se poate să vă placă o persoană deabia după 2,3 vederi la față, c-abia acum găsiți puncte comune și vreți să explorați în continuare.

O revedere emoționantă și care poate schimba multe în viața voastră, că veți avea niște explicații și o să puteți merge mai departe dacă tot s-au clarificat niște lucruri.

Horoscop 29 ianuarie LEU

Încă vă mai gândiți la răspunsul pe care trebuie să-l dați mâine unui angajator și puneți în balanță toate datele pro și contra.

O discuție serioasă pe marginea relației de cuplu ar putea aduce un plus de stabilitate și să nu renunțați la ideea de căsătorie, că alegerea făcută e una bună.

Horoscop 29 ianuarie FECIOARĂ

O vizită la rude ar fi un câștig sufletesc de ambele părți și o să mai uitați de rate și de facturi.

Veți găsi cea mai bună variantă de petrecut timpul liber cu copiii și o să faceți și voi mișcare și ei, mai ales dacă plecați pe undeva în plimbare.

Horoscop 29 ianuarie BALANȚĂ

V-ați pus toate speranțele în cineva cu care chiar rezonați pe mai multe planuri și-ntr-adevăr relația e serioasă.

E posibil să vă ocupați de casă, eliminați lucrurile de care vă tot împiedicați și o să aveți mai mult spațiu, faceți loc pentru birou că să se lucreze și să se studieze de-acasă.

Horoscop 29 ianuarie SCORPION

O să dați o raită printr-o stațiune turistică să vă bucurați de peisaje și de o companie agreabilă – poate – aveți cunoscuți pe-acolo.

Poate e nevoie de o locuință mai spațioasă ca să puteți începe o viață de cuplu, să vă-ntemeiați o familie, pentru că apar semne de bun augur.

Horoscop 29 ianuarie SĂGETĂTOR

Se poate să deveniți mai atașați de niște oameni care v-au întins o mână de ajutor, în timp ce adevărații prieteni au dat bir cu fugiții.

O să revedeți o persoană care v-o fi rămas datoare cu un gest, o explicație, o ieșire la cafea, la plimbare și îi dați ocazia să se achite.

Horoscop 29 ianuarie CAPRICORN

O să realizați că e avantajoasă oferta de lucru cu care vă tot îmbie un angajator și poate luni dați răspunsul.

Un adevăr iese la iveală și se poate să devină și mai trainică o relație de prietenie, de dragoste, o căsnicie poate își va continua cursul și o să fiți fericiți.

sursa: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro