Astro

Horoscop Camelia Pătrășcanu 31 ianuarie- 5 februarie 2022. Mare atenție, Berbeci

Horoscop Camelia Pătrășcanu 31 ianuarie- 5 februarie 2022. Mare atenție, Berbeci
Horoscop Camelia Pătrășcanu 31 ianuarie- 5 februarie 2022. Mare atenție, Berbeci

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Cel mai valoros aspect al săptămânii este Luna Nouă în Vărsător, care se formează marți. Schimbarea planurilor, unele se schimbă radical, iar asta va fi mai complicat de explicat celor din jur. Începutul de săptămână aduce astfel de revelații; ce nu am făcut bine, ce am putea face altfel sau ce alternative avem. În a doua jumătate a săptămânii ne chinuim să comunicăm pe înțelesul celorlalți noile noastre decizii.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, ziua de luni este foarte valoroasă, pentru că au niște clarificări, le pică fisa sau niște revelații în legătură cu cariera sau cu drumul vieții lor. De aceea, Luna Nouă de marți pune problema unei schimbări radicale de direcție, filozofie de viață, stil de viață și poate fi dificil mai ales joi și vineri să explice lucrul acesta celor din jur. Cu mult tact, cu înțelegere și cu acceptarea faptului că nu toată lumea este de acord cu ei vor depăși acest moment.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, luni au și ei niște informații, le primesc de la alții. Le-au cerut probabil și acum vin sau pur și simplu știrile dau peste ei. Au niște realizări, înțeleg cum stau lucrurile și care este calea cea mai potrivită pentru ei, pe care o pot schimba radical. Pot fi schimbări de carieră, de atribuții, de funcții, mai ales marți și miercuri. Joi și vineri poate au nevoie să se consulte sau să împărtășească cuiva aceste schimbări care apar în viața lor.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, luni primesc și ei niște informații de la persoane specializate în domeniul lor de activitate. Sunt informații prețioase, adevărate care îi clarifică în legătură cu câștigurile posibile sau imposibile pe care le urmăreau sau cu evoluția unui parteneriat. De aceea, marți și miercuri, pot hotărî ori condițiile unei colaborări să se schimbe, cerându-și drepturile, cerând explicații, fie chiar se gândesc la un cadru juridic în care să iasă dintr-o cooperare. În a doua jumătate a săptămânii și spre finalul săptămânii își fac calcule în legătură cu costuri.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, este foarte posibil ca o discuție pe care au avut-o în urmă cu vreo trei săptămâni să se clarifice abia acum, primind noi informații, explicându-și comportamentele sau gesturile cuiva. Poate fi partenerul de viață sau alte persoane. Se lămuresc în legătură cu anumite planuri și intenții ale altor persoane. Le prind bine aceste informații, însă marți și miercuri trebuie să vadă cum le pică lor toate lucrurile pe care le află și dacă mai are viață lungă o colaborare, dacă pot avea obiective comune cu alte persoane. Crează alternative, mai ales joi și vineri, și se gândesc la ieșire dintr-o combinație sau la alternative, să facă niște propuneri noi astfel încât să pice bine tuturor. Și niște drumuri și le calculează.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, începutul de săptămână aduce niște date noi profesionale. Pot primi niște rapoarte sau niște cifre care sunt foarte lămuritoare în legătură cu niște investiții sau proiecte la care s-au gândit sau chiar le-au început în urmă cu aproape o lună și sunt puse în altă cheie de data aceasta. Poate și o persoană cu care colaborează se răzgândește, nu mai face parte din echipă sau trebuie regândite, așa că Luna Nouă de marți și chiar și ziua de miercuri poate să îi tulbure foarte tare în legătură cu continuitatea unei colaborări sau cu imaginea lor, așa că finalul de săptămână aduce noi strategii de viață sau redresare.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele au și ele noi idei profesionale foarte îndrăznețe, foarte creative, care le aduc soluții și le ajută, mai ales marți și miercuri, să pună în altă ecuație o activitate profesională. Poate își dau seama că un proiect nu merge și își dau seama la timp sau că o colaborare are nevoie de anumite condiții pentru a funcționa. Așa că, a doua jumătate a săptămânii, joi și vineri, discută mult, cu mult tact și multă delicatețe despre aceste noi viziuni și așezare în gilă a unor planuri și colaborări.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Datele pe care le primesc Balanțele vizează sănătatea lor, casa și căminul. Aceste dicuții pe care le pot avea, pot fi și niște ședințe în familie, le ajută să se lămurească în legătură cu suportul pe care îl au de la familie pentru diverse activități pe care le vor face, dacă se pot baza pe persoanele din casă sau ține chiar de o afacere ce vizează patrimoniul, investiții, cumărăti și vânzări. Lucrurile acestea pot pune în altă cheie, marți și miercuri, niște planuri pe care le aveau, poate personale, poate legate de timp liber și ele trebuie schimbate. De aceea, această Lună Nouă la mijlocul săptămânii poate aduce o renunțare, la niște lucruri de suflet pe care trebuie să le lase de o parte, să le amâne. În schimb, finalul de săptămână este glorios în plan profesional, își aranjează bine treburile și pot progresa pe drumul pe care l-au ales.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, informarea de luni este foarte importantă pentru toată săptămâna. Pot fi cifre și date de la colaboratori, de la un contabil de exemplu, sau pur și simplu află niște lucruri noi despre o lege sub incidența căreia se află și lucrul acesta, marți și miercuri, poate să le schimbe toate planurile sau investițiile pe care voiau să le facă, mai ales pentru casă și confort, să le amâne pentru a avea resurse pentru alte activități. Finalul de săptămână este bun și cu muncă, dar muncă organizată, bine gândită.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, sănătatea lor și grija pentru propria lor stare de bine sau propriile lor interese este foarte subliniată luni. Și aici se lămuresc cu ceva: dacă ce voiau se poate face sau nu se poate face, au cu ce, le pică bine, li se mai potrivește. De aceea, marți și miercuri pot schimba niște planuri, niște gânduri, poate nu niște proiecte, dar un mod de abordare al unor proiecte sau amână o călătorie. În a doua jumătate a săptămânii, joi și vineri, se consultă cu familia, au nevoie să stea să își adune gândurile ca în weekend să fie în formă.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, află foarte multe lucruri despre ei, decizii pe care le-au luat, atitudini pe care le-au adoptat față de persoane și activități și se lămuresc dacă au avut sau nu dreptate, dacă punctul lor de vedere a fost corect sau au omis ceva și are loc această analiză de sine, mai ales luni. Mrți și miercuri pot lua alte hotărâri în legătură cu afacerile, cu banii, cu lucrurile pe care le considerau importante sau reprezentative pentru ei. Au niște surprize în acest sens, multe lucruri valoroase trec pe plan secund și altele devin importante pentru viața lor acum. Au un final de săptămână minunat, o excursie le-ar prinde bine ca să își limpezească gândurile și alături de partener mai ales.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de luni aduce niște revelații, poate cineva le împărtășește ceva, le explică anumite situații sau împărtășește o emoție foarte tainică, află secrete. De aceea, marți și miercuri, pun în altă cheie propria lor persoană, se lămuresc cum i-au văzut alții, cum a picat pentru alții ce au făcut și ce au gândit și ce activități au avut, să fie mai blânzi, mai buni, mai pe înțelesul celorlalți. De aceea, mai ales joi și vineri, pot avea loc discuții foarte sincere și lămuritoare cu membrii familiei sau cu alte persoane și asta este spre sporul lor, pentru că își țin prietenii aproape în felul acesta.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua de luni aduce sfaturi bune, cerute sau necerute, pur și simplu primesc niște informații care sunt lămuritoare pentru ei acum, pun în altă cheie niște planuri, dar și anumite persoane de care erau interesate și află poate informații supărătoare, dar care vin la țanc pentru a nu greși, astfel că se repliază marți și miercuri, se adună, își recunosc poate greșelile sau că nu pot ajuta, nu pot fi lângă anumite persoane sau în anumite combinații și activități. Finalul de săptămână, joi și vineri, e plin de putere, se întăresc, au încredere în propriile forțe și merg mai departe și singuri dacă se poate.

Previziuni făcute la Antena 3

You may also like

Comments are closed.

More in Astro