Curiozitati

Cum atragi banii în viața ta. Ritualuri explicate de Lidia Fecioru

Cum atragi banii în viața ta. Ritualuri explicate de Lidia Fecioru
Cum atragi banii în viața ta. Ritualuri explicate de Lidia Fecioru

În cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru a prezentat câteva ritualuri din bătrâni, care se presupune că atrag banii și bogăția în viața noastră. Acestea se numără printre cele mai vechi obiceiuri ale românilor și au fost păstrate din bătrâni.

Cănița cu dorințe, ritual explicat de Lidia Fecioru

„Cănița a avut mare succes. Deci, se ia o cănuță de lut și se pune un bănuț în ea. Să fie o monedă. Se pune puțină miere. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. De pildă, dacă vrei o casă, pui în interiorul căniței o fotografie mică cu o casă. Adaugi mierea în cană, până când aceasta depășește fotografia respectivă.

Este bine să legăm de cană o brățărică de aur sau ceva valoros. Din prima atrage bogăția. Important este să nu punem 10 dorințe într-o căniță, ci una singură, realizabilă.

Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului. O lăsăm acolo, cât să prindă un asfințit și un răsărit. După care o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie se pune un inel în interior. Putem pune orice inel. Lăsăm cana acolo, până când aceasta se îndeplinește”, a explicat Lidia Fecioru.

Încă un ritual important care ajută la îndeplinirea dorințelor și atrage bogăția și stabilitatea este cel al nodurilor.

Ritualul cercului din noduri

Pentru acest ritual avem nevoie de nouă bucăți de ață. Le punem pe masă și legăm fiecare capăt unul de celălalt. Facem un cerc din ele. La fiecare nod trebuie să rostim – legăturile încep să aibă succes.

Chiar dacă dorința s-a îndeplinit, nu desfacem nodurile. Le lăsăm așa. Este foarte important ca dorințele nostre să fie realizabile și dorite din suflet. Nu poți pune dorințe pentru nimeni. Fiecare e norocul, cu karma lui.

Cum atragi bunăstarea și banii în viața ta. Fă asta în fiecare luni

Pentru atragerea bogăției în casă, să luăm în fiecare zi de luni să luăm puțin sare și puțină pâine și să intrăm cu ele în fiecare cameră. Să facem ritualul acesta de patru ori pe lună.

You may also like

Comments are closed.

More in Curiozitati