Astro

Horoscop cu Neti Sandu. Previziuni din 19 ianuarie 2022

Vibrația zilei este 1 și s-o luăm de la capăt dacă se ivește ocazia. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 19 ianuarie CAPRICORN

O să faceți un bilanț financiar ca să vedeți dacă v-ajung banii pentru o escapadă turistică la sfârșit de săptămână sau rămâneți acasă.

Sunt probleme mai vechi pe care trebuie să le duceți la bun sfârșit și apar și noi provocări cărora e musai să le faceți față. O să fie mult bătaie de cap.

Horoscop 19 ianuarie VĂRSĂTOR

Sunt chestiuni legate de școală pe care va trebui să le rezolvați contracronometru ca să puteți susține un examen sau ca să vă-nscrieți la cursuri.

Apar și la voi niște urgențe care vă pun pe jar, dar o să vă descurcați c-aveți prezență de spirit și nu vă lăsați intimidați de niciun obstacol.

Horoscop 19 ianuarie PEȘTI

Poate-ați strâns bani să vă luați altă mașină sau poate o casă – și treceți la fapte că e o conjunctură favorabilă.

Vi se propune un gen de parteneriat care să vă aducă bani și un plus de imagine, că marele benefic, Jupiter ține cu voi, în mod special, în perioada asta și e de profitat.

Horoscop 19 ianuarie BERBEC

Relația cu partenerul de cuplu poate deveni tensionată dacă nu vă faceți timp să ieșiți împreună, să aveți o preocupare comună, un timp al vostru.

Se poate s-aveți cheltuieli mari și să nu dați faliment, c-o să mai luați și din banii puși deoparte ca să vă descurcați onorabil.

Horoscop 19 ianuarie TAUR

Vă interesați de actele fără de care nu vă puteți mișca și o să obțineți aprobările necesare.

Poate n-ați luat încă o hotărâre cu privire la spațiul locuibil, poate vreți să vă extindeți, să vă cumpărați o casă mai mare sau s-o remobilați.

Horoscop 19 ianuarie GEMENI

E cineva care-ncearcă să vă coopteze într-o afacere din care-ați avea cu toții de câștigat și o să vă lăsați convinși în cele din urmă.

Se poate să faceți o deplasare ca să rezolvați o problemă de serviciu și o să faceți progrese vizibile, o să vă luați și banii de care-aveați atâta nevoie

Horoscop 19 ianuarie RAC

Cineva de care nu v-ați putut desprinde sufletește, deși vă separaserăți, vă caută și puteți relua povestea de iubire.

Se reglează relația cu anturajul, cu colegii de echipa, va exista sincronizare și o comunicare mult mai bună și veți primi în continuare de lucru.

Horoscop 19 ianuarie LEU

Veștile sunt amestecate, unele lucruri vi se permit, altele nu și o să aveți de luptat ca să vi se recunoască niște drepturi.

La voi se impun niște decizii legate de sfera partenerială, să vă căsătoriți în curând, sau să mai lăsați lucrurile să se-așeze, ca să n-aveți surprize după aceea.

Horoscop 19 ianuarie FECIOARĂ

E cineva interesat de voi și care are intenții serioase de căsătorie și dacă sunteți necăsătoriți puteți da curs relației.

Vi se propune un parteneriat care o să vă readucă în centrul atenției și o să vă deschidă un alt orizont profesional, o să intrați în contact cu firme importante de pe piață.

Horoscop 19 ianuarie BALANȚĂ

Proiecte noi la serviciu sau unul mare și important și o s-aveți de lucru, nu glumă, că e momentul vostru de afirmare.

Se poate să vă reapucati de un hobby și să vă prindă bine acest debușeu, ca să vă eliberați de tensiuni și să aduceți un plus de culoare în viața voastră.

Horoscop 19 ianuarie SCORPION

O să mai câștigați spațiu pe-acasă dacă eliminați obiectele pe care nu le mai folosiți cine știe de când – și-o să puteți lucra de-acasă.

E posibil să-ntâlniți pe cineva care să vă schimbe viața – în bine – și să vă completați frumos, să redescoperiți o sumedenie de lucruri care să vi se pară infinit mai frumoase.

Horoscop 19 ianuarie SĂGETĂTOR

Vin ceva bani din urmă, c-ați tot bătut apropo-uri și abia acum vi se dau acei bani cu care să vă puteți mișca.

Aveți o energie suplimentară pe care o puteți folosi în mai multe direcții și rezultatele nu vor întârzia să apară, ca o confirmare a valori și cu recompensă bănească.

Sursa PRO TV

 

You may also like

Comments are closed.

More in Astro