Astro

Horoscop Neti Sandu 11 februarie. Zi mare pentru o zodie

Horoscop Neti Sandu 7 martie 2022. Vești extraordinare
Horoscop Neti Sandu 7 martie 2022. Vești extraordinare

Vibrația zilei este 11 și o să bifăm încă un succes pe linie spirituală.

Horoscop 11 februarie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

Se poate să va pregătiți de un eveniment care să va readucă în centrul atenției și să fie un câștig de imagine. Se rezolvă niște lucruri pe care le-așteptați de multă vreme și o să vă lansați într-o nouă aventură profesională, că aveți niște produse cu care să ieșiți la rampă.

Horoscop 11 februarie, cu Neti Sandu PEȘTI

Cineva căruia i-ați dus dorul vă caută și poate stabiliți noi reguli de conviețuire dacă vă doriți să fiți împreună. Poate plecați într-o plimbare cu un grup de prieteni, ca să vă destindeti, alegeți o pârtie ca să schiati, să vă dați cu sania sau să le faceți o bucurie copiilor.

Horoscop 11 februarie, cu Neti Sandu BERBEC

 

Poate le aranjați copiilor un miniparty, o ieșire la săniuș pe unde-oți găsi zăpadă sau vă duceți la niște rude care sărbătoresc ceva. Se poate să luați parte la o festivitate, poate e o cununie civilă sau e altceva la care aveți și voi ceva de făcut, poate fi și un concurs.

Horoscop 11 februarie, cu Neti Sandu TAUR

 

Niște vechi prieteni vă caută ca să petreceți o zi, două, împreună și poate amânați alte treburi că să vă sincronizați. O să aflați vești de la drum, și o să vă fie mai clar ce se va-ntâmpla cu relația voastră că nu mai știați ce să faceți, pentru că se așternuse tăcerea.

Horoscop 11 februarie, cu Neti Sandu GEMENI

O ieșire la cafea o să v-aducă și explicațiile de care-aveți nevoie din partea ființei iubite și o să revină armonia în cuplu. Invitațiile curg, numai s-aveți voi timp să le onorați pe toate, c-aveați deja, un program care vă scotea oricum din casă.

Horoscop 11 februarie, cu Neti Sandu RAC

O apariție – surpriză și poate plecați pe undeva zilele-astea, ca să mai schimbați peisajul. Se poate să-ntalniti într-un cerc de prieteni o persoană de care să vă legați destinul și să înceapă o nouă etapă de viață, că vreți o familie, vă plac mult copiii.

Horoscop 11 februarie, cu Neti Sandu LEU

O s-aveți treburi casnice pe care nu le mai puteți amâna poate pentru c-o s-aveți musafiri, mâine și poimane și sunt pregătiri de făcut. O s-aveți un răgaz până luni să vă gândiți dacă este în avantajul vostru să semnați un contract, sau mai frunzariti și alte oferte, c-or să tot vină.

Horoscop 11 februarie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

Poate plănuiți o cină romantică, să mai luați pulsul relației, că vreți să fiți împreună și de-acum încolo, pe viață. Poate-o să dedicați 2, 3 ore și hobby-ului care vă poate destinde, dacă tot nu v-ați propus să plecați pe undeva, din mai multe motive, bani, timp.

Horoscop 11 februarie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

Se poate să vă duceți la o-ntâlnire cu cineva care poate schimbă multe în viața voastră sentimentală și să vă completeze frumos. Încă mai aveți de amenajat pe-acasă un living, o bucătărie, și vă ocupați azi și mâine, dar vă rămân niște ore și pentru ieșit la aer, la plimbare.

Horoscop 11 februarie, cu Neti Sandu SCORPION

O să aveți prilejul să faceți cunoștință cu cineva care poate aduce multă bucurie în viață voastră dacă nu sunteți căsătoriți. Se poate să le faceți o vizită unor rude apropiate c-aveți, poate o nuntă, ori un botez în familie și o să vă oferiți ajutorul, că fiecare dintre voi de altfel.

Horoscop 11 februarie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

Vă bucurați de o veste, de o prezență, de ceva de care-aveți nevoie că de aer și o să se schimbe ceva în bine, e de presupus. E bine să mai insistați ca să recuperați banii de anul trecut, c-or să rămână prin buzunarele altora, și-ați muncit pentru ei – nu abandonați cursa.

Horoscop 11 februarie, cu Neti Sandu CAPRICORN

Cineva în care v-ați pus mari speranțe vine să vă vadă și se vor lămuri toate lucrurile rămase în aer – e o reabilitare. Se rezolvă, că prin minune, niște lucruri și o să căpătați mai multă încredere în proiectul în care v-ați implicat că o să vă sprijine cineva, nu vă lasă la greu.

SURSA: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro