Curiozitati

Ce mănâncă Regina Elisabeta în fiecare zi. Meniul care o ține în formă

Ce mănâncă Regina Elisabeta în fiecare zi. Meniul care o ține în formă
Ce mănâncă Regina Elisabeta în fiecare zi. Meniul care o ține în formă

Esti curios sa afli ce mananca Regina Elisabeta intr-o zi? Iata ce o mentine in forma pe faimoasa suverana si mai ales, ce o ajuta sa se odihneasca mai bine noaptea. Nu o sa iti vina sa crezi ce alege sa bea in fiecare seara!

Iata cum arata un meniu obisnuit pentru Regina

Regina Elisabeta este adepta unui regim sănătos, excluzând produsele care conțin coloranți sau amelioratori. Este bine cunoscut faptul ca ea este o fană a biscuiților de casă pe care îi mănâncă adesea dimineața alături de un ceai negru, la micul dejun.

Micul dejun al Reginei mai poate conține fructe și cereale, însă Regina este de-a dreptul topită după pâinea de casă unsă cu gem. Potrivit fostului său bucătar-șef, în preajma sărbătorilor de iarnă, la micul dejun mai mănâncă și trufe proaspete pe care le primește cadou.

Regina se răsfață înainte de prânz cu un pahar de gin tonic, iar la ora 13 mănâncă, de obicei, legume la grătar: spanac, dovlecei, roșii sau vinete.

După amiaza Regina alege un sandwich sau o prăjitură cu biscuiți și ciocolată, unul dintre deserturile ei preferate.

Ciupercile o însoțesc la masa de seară. Cina conține de obicei carne și garnituri asortate. Sosul de ciuperci și smântână alături de diferite fripturi reprezintă pentru Majestatea Sa cina ideală.

Este foarte bine cunoscut si faptul că Regina consumă după cină câte un pahar de șampanie în aproape fiecare seară, căci spumantul o ajută să doarmă mai bine.

Asa arata meniul zilnic al reginei si se pare ca aceasta alimentatie functioneaza grozav pentru suverana care a ajuns anul acesta sa serbeze Jubileul de Platina. Regina arata mai bine ca oricand chiar daca este foarte aproape de varsta de 96 de ani.

You may also like

Comments are closed.

More in Curiozitati