Astro

Priviziuni Neti Sandu pentru 9 februarie. Cine câștigă tot

https://www.fanatik.ro/anm-cod-galben-de-furtuni-puternice-se-asteapta-ploi-torentiale-vijelii-si-grindina-zonele-afectate-20017751
https://www.fanatik.ro/anm-cod-galben-de-furtuni-puternice-se-asteapta-ploi-torentiale-vijelii-si-grindina-zonele-afectate-20017751

Vibraţia zilei este 9 şi o să dăm dovadă de generozitate acolo unde va fi nevoie.

Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2022 VĂRSĂTOR

O să vă scoată cineva la-ntâlnire, la un ceai, o cafea, să vorbiţi de-ale voastre că trebuie recalibrată relaţia. Vi se poate da ceva nou de lucru şi să vă concentraţi toate eforturile ca să faceţi treabă de calitate extra, că aveţi toate resursele necesare.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2022 PEŞTI

Se rezolvă probleme mai vechi şi o să puteţi spera şi la o relansare, că e şi un proiect care-şi aşteaptă rândul. Începeţi lucruri noi care să atragă privirile asupra voastră şi să vă propulseze în carieră, să intraţi într-o combinaţie partenerială, într-un grup de succes.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2022 BERBEC

E o fundaţie care vrea să vă alăturaţi cauzei pe care-o promovează şi o să lucraţi în spiritul acelui crez al grupului. Aţi devenit mult mai vizibili, chiar şi cu proiectele mai vechi, dar e posibil să va fi făcut remarcaţi şi prin ceva de dată recentă, că e animaţie la voi.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2022 TAUR

Vin ceva bani, dar dacă vreţi să luaţi ceva mai scump, aşa cum vă place vouă tot la rezerve trebuie să apelaţi că nu merge altfel. O să puteţi legaliza acte şi să treceţi pe alt post ca să vă prezentaţi şi altă latură a profesionalismului vostru, că aveţi o gamă largă de talente.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2022 GEMENI

Se poate să primiţi ceva în dar, aşa cum se poate şi să vă faceţi singuri un cadou, c-aţi repurtat un succes sau de consolare! Poate definitivaţi o situaţie, încheiaţi un ciclu şi treceţi într-o altă etapă care vă poate aduce un plus de imagine şi să fiţi pe plus şi la bani.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2022 RAC

Ar putea să meargă mai bine de data asta negocierile pentru un nou proiect, poate fi chiar un job nou şi să bateţi palma azi, mâine. Comunicarea cu anturajul şi la serviciu şi acasă trebuie perfectată, ca să vă asortaţi pe toate planurile cu interlocutorii şi la treabă şi la preocupările recreative.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2022 LEU

Se poate să fi atins maturitatea relaţia voastră cu partenerul şi să programaţi data căsătoriei, şi asta cât de curând. Vin ceva beneficii de la serviciu şi o să fiţi încântaţi de rezultatele muncii voastre, poate va fi o numire în funcţie pentru merite cumulate.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2022 FECIOARĂ

Se poate să fie o creştere salarială, o fi vreun bonus care pică exact la țank şi o să fie o relaxare financiară. Poate vă găsiţi o nouă îndeletnicire care să v-ajute să descărcaţi tensiunile, stresul şi să fie şi ceva care poate fi valorificat, la un moment dat.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2022 BALANŢĂ

Relaţia cu partenerul de suflet pare stabilă şi o să ajungeţi până la sfârşitul anului şi la căsătorie. Parcă tot de locuinţă vă ocupaţi, fie cu actele, fie cu amenajarea, poate căutaţi printr-o firmă imobiliară o casă, ori un teren pe care să vă construiţi o casă.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2022 SCORPION

Poate apelaţi la un credit bancar ca să vă luaţi o locuinţă pentru că bat clopote de nuntă şi la voi. O să deveniţi mai interesaţi de problemele cu care se confruntă rudele aproapiate şi e posibil să vă fie la-ndemână să le-ntindeți o mână de ajutor.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2022 SĂGETĂTOR

Se poate s-aveţi de parcurs o bibliografie, de predat o lucrare, aveţi examene sau aveţi emoţii pentru şcoala copiilor. Mai aveţi de încasat nişte bani în afara celor despre care ştiţi, şi o să vă puteţi mişca în weekend să daţi o fugă la munte, pentru sporturile de sezon.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2022 CAPRICORN

E posibil să luaţi nişte bani în plus de la serviciu şi să aveţi de cheltuială, poate-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi, la o şueta. Se poate să vă-ngrijiți şi de voi şi de casă, luaţi lucruri nou-nouţe pe care vi le doreaţi de multă vreme, dar pentru care n-aţi avut suficiente fonduri.

SURSA: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro