Astro

Sfatul zilei de 9 februarie 2022. Raci, fiți foarte atenți!

Horoscop 17 mai 2022. Vești bune pentru Vărsători
Horoscop 17 mai 2022. Vești bune pentru Vărsători

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Inainte sa iti exprimi sentimentele, fa un test cu tine. Vorbeste in oglinda si vezi daca esti suficient de coerent. Daca te intelegi, este in regula. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu te speria de punctele critice care iti apar in cale. Ele sunt acolo pentru a te ajuta sa te dezvolti. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Daca vezi ca vin la tine oameni care iti cer parerea despre cele mai traznite lucruri, asta inseamna ca generezi incredere in cei din jur. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Te bucuri de recolta bogata pe care o culegi pentru sufletul tau. E timpul sa speri la mai bine si sa vezi lucrurile care conteaza cu adevarat in viata ta. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai toate sansele sa demonstrezi ca esti cel mai bun colaborator, cel mai vigilent muncitor. Nu te opri, prezinta-te cu curaj in fata sefilor tai. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai nevoie de niscaiva toleranta caci nu e bine sa iti faci dusmani la secunda. Daca ai senzatia ca vaslesti impotriva curentului, faci o mare greseala. E doar o perioada trecatoare. Numarul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Ai vrut sa iei o decizie gresita si acum te bucuri ca te-ai oprit la timp. Numai din greseli poti invata. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Refuza oamenii care cred ca tu le poti rezolva toate problemele. Pe ale tale cine le asculta? Cine le intelege? Gata cu mama ranitilor! Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Nu te complace in situatia actuala. Nu este in spiritul tau sa fii mereu trist. Iesi afara, citeste o carte, desprinde-te de tot ce te indispune. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Ai pretentii exagerate de la cei de langa tine. Daca te servesc cu ceai, de ce nu are suficient zahar, daca e cafea, de ce cu prea mult zahar. Nu o face pe gica contra! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Poti atinge varful carierei tale in viitorul apropiat daca esti atent la detaliile pe care viata ti le ofera azi. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Discuta cu familia pentru ca planurile voastre comune sa se concretizeze. Vei fi extrem de fericit dupa „sedinta” de azi. Numarul norocos al zilei: 13.

You may also like

Comments are closed.

More in Astro