Astro

Horoscop Neti Sandu 14 ianuarie. Zodia cu mare noroc la bani azi

Horoscop Neti Sandu 14 ianuarie. Zodia cu mare noroc la bani azi
Horoscop Neti Sandu 14 ianuarie. Zodia cu mare noroc la bani azi

Vibraţia zilei este 5 şi trebuie s-avem curaj să-ncepem lucruri noi, o viaţă nouă.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2022 CAPRICORN

Pot veni ceva bani de la serviciu, poate semnaţi pentru o colaborare şi o să vă echilibraţi, financiar. O să daţi curs unei invitaţii de a vă duce la un prieten în vizită, poate în altă localitate, e cineva care v-aşteaptă de multă vreme şi abia acum vă puteţi deplasa într-acolo.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2022 VĂRSĂTOR

Reapare cineva care v-a mai curtat o vreme dar lucrurile n-au mers prea bine şi o să încerce o abordare diferită. Noutăţi la tot pasul şi o să v-alegeţi cu ceva care e pe gustul vostru, poate fi o muncă în particular şi să vă puneţi în valoare toată gama de calităţi.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2022 PEŞTI

Aveţi câteva zile la dispoziţie să luaţi o decizie referitoare la o ofertă de lucru şi dacă vă convine bateţi palma în curând. E posibil să treacă diseară cineva pe la voi şi să vă faceţi nişte planuri pentru acest weekend, că vreţi să petreceţi mai mult timp împreună, că v-aţi dus dorul unul altuia.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2022 BERBEC

E posibil să daţi o fugă la munte, la schi şi să faceţi un pic de mişcare ca să mai daţi jos kilogramele, dar şi ca să vă faceţi o plăcere. O să faceţi o selecţie printre amicii voştri care n-au cam răspuns la apel când i-aţi chemat pe la voi, sau pe la evenimente şi-i păstraţi pe cei fideli.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2022 TAUR

Se poate să vină cineva de la drum lung şi să petreceţi câteva zile împreună, dacă n-o să fiţi prinşi cu alte treburi. Par să mai intre de undeva nişte bani şi să aveţi de buzunar dacă ieşiţi la o plimbare cu prietenii, mâncaţi ceva în oraş, sau pregătiţi delicatesuri şi-i chemaţi pe la voi.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2022 GEMENI

Poate-i faceţi o vizită cuiva care s-a cam supărat că nu v-aţi putut întâlni de sărbători şi o să vă-mpăcați, îi acordaţi în sfârşit mai mult timp şi atenţie. Veşti din cele pe care le aşteptaţi de multă vreme şi o să faceţi nişte schimbări în viaţa voastră, că vreţi să vă meargă şi mai bine în căsnicie.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2022 RAC

O s-aveţi un răgaz de gândire până luni ca să realizaţi dacă prelungiţi un contract de muncă, sau vă orientaţi spre altceva, că oferte sunt. O să faceţi un bilanţ monetar ca să vedeţi dacă v-ajung banii ca să daţi o raită pe la munte, să le faceţi o bucurie copiilor, să practice sporturile de iarnă.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2022 LEU

O să revină cineva care-a făcut parte din viaţa voastră şi vă puteţi continua relaţia dacă fiecare a mai schimbat câte ceva. Se poate să vă răzgândiţi în privinţa unui contract, poate fi o colaborare pentru care o să vă daţi ok-ul, deşi ziceaţi că n-o să mai lucraţi în combinaţia respectivă.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2022 FECIOARĂ

Relaţia cu copiii, cu nepoţii, trebuie ajustată un pic, pe ici, pe colo, să-i puteţi supraveghea, să-i însoţiţi la o sală de sport, pe o pârtie. O să vă regândiţi politica monetară a familiei şi o să vă drămuiţi banii încât să v-ajungă pentru cheltuielile curente şi să vă puteţi şi mişcă zilele astea.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2022 BALANŢA

Se poate să urmaţi nişte cursuri, să daţi şi examene, şi să ajungeţi şi pe la vre-un interviu c-aţi vrea alt job. Se poate să faceţi nişte modificări în locuinţă, poate va şi mutaţi pentru o vreme undeva, şi o să vă amenajaţi un spaţiu de lucru, de studiu, de relaxare.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2022 SCORPION

Poate refaceţi cercul de prieteni reluaţi şi vreuna dintre preocupările care vă destind, vă pun imaginaţia, creativitatea în mişcare. O să cheltuiţi cu furie nişte bani ca să vă simţiţi şi voi şi familia cât se poate de bine dacă aterizaţi într-o zonă de agremnent ca să vă deconectaţi.

HOROSCOP 14 IANUARIE 2022 SĂGETĂTOR

Poate va bate gândul să faceţi nişte investiţii – flerul o să vă ghideze încotro, c-aveţi multe de oferit. Provocări la tot pasul şi n-o să rataţi o şansă unică de a vă pune tot arsenalul de calităţi în funcţiune şi să cuceriţi noi teritorii.

Sursa: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro