Astro

Horoscop Neti Sandu pentru 16 ianuarie 2022. Zi grea pentru două zodii

Horoscop Neti Sandu pentru 16 ianuarie 2022. Zi grea pentru două zodii
Horoscop Neti Sandu pentru 16 ianuarie 2022. Zi grea pentru două zodii

Vibrația zilei este 7 și o să prindem o frântură de înțelepciune din tot ce ni s-a-ntâmplat. Să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

Horoscop 16 ianuarie CAPRICORN

O să vă dați întâlnire cu cineva care așteaptă un răspuns de la voi și o să vă pregătiți, sufletește, să-i spuneți ce credeți și în primul rând să fiți sinceri cu voi.

O problemă mai veche apare într-o altă lumină și o să vă schimbați și voi atitudinea față de o persoană sau poate de o stare de fapt.

Horoscop 16 ianuarie VĂRSĂTOR

Se poate să le faceți o vizită alor voștri c-aveți și un sărbătorit în familie, că pare o atmosferă festivă.

Poate le-ați promis celor mici că-i scoateți la un un film sau îi duceți la patinoar, acolo unde-și doresc, vă spun ei unde.

Horoscop 16 ianuarie PEȘTI

O să fiți în centrul atenției și o s-aveți o stare de spirit înălțătoare, că lucrurile care contează pentru voi sunt apreciate și de cei din jur și vă crește stima de sine.

E o chestiune de suflet care vă răscolește și poate stați de vorbă cu cineva, la o cafea, ca să cereți o părere, un sfat.

Horoscop 16 ianuarie BERBEC

Poate-aveți prilejul să dați o fugă la niște prieteni care locuiesc prin țară și să vă-ntoarcei până la noapte, luați o gură de aer și vă echilibrați emoțional.

Se poate să vă treziți cu musafiri de la drum, asta dacă vă nimerește înainte să plecați voi, în plimbare, pe undeva.

Horoscop 16 ianuarie TAUR

E un moment favorabil recuperării une relații la care țineți foarte mult, care e de lungă durată și la care nu vreți să renunțați în ruptul capului.

Poate-abia acum ajungeți la o-ntâlnire cu cineva pe care trebuia să-l vedeți anul trecut și o să vă bucurați de nite vești bune.

Horoscop 16 ianuarie GEMENI

O să intrați la cheltuială, poate pentru că le faceți cinste amicilor, dați de băut c-ați început un nou serviciu sau c-ați cunoscut pe cineva.

Relația cu partenerul de cuplu e fragilă în perioada asta și nu trebuie să forțați prea mult nota, că apar discuții în contradictoriu.

Horoscop 16 ianuarie RAC

E animație la voi, semn că vine cineva pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme și reînvie speranță că v-ați putea repara relația care mai are potențial.

Vă scoate cineva la un tete a tete c-au rămas niște aspecte neclare și odată lămurite ați putea comunica lejer, fără probleme.

Horoscop 16 ianuarie LEU

Poate recuperați niște relații de prietenie care se răciseră din varii motive și o să găsiți drumul spre inima acelor oameni care, încă, vă iubesc.

Cineva la care v-a rămas inima revine după ce și-a luat un timp de gândire și intențiile sunt dintre cele mai bune.

Horoscop 16 ianuarie FECIOARĂ

O să reluați o preocupare, un hobby care v-a stimulat creativitatea și o să fie revigorant, că v-a lipsit acel vibe.

Or să vă caute niște prieteni care vor să vă întâlniți ca pe vremuri, să dați drumul unei activități care v-ar aduce satisfacții morale, materiale.

Horoscop 16 ianuarie BALANȚĂ

La o-ntâlnire, undeva, într-un grup ați putea face cunoștință cu cineva care să fie pe lungimea voastră de undă și să-ncepeti o relație care să vă completeze frumos.

O plimbare prin țară, un dus –întors v-ar mai ,,spăla” gândurile și v-ar revigora, în timp record.

Horoscop 16 ianuarie SCORPION

Sunt oameni cărora le-ați lipsit și v-o declar și poate faceți cumva să vă-ntâlniți pentru câteva ore, că v-ar prinde și vouă bine să schimbați impresii.

Poate puneți la cale o relansare profesională și vă-ntâlniți la un ceai, o cafea cu partenerii de afaceri să discutați pe îndelete.

Horoscop 16 ianuarie SĂGETĂTOR

Sunteți plini de viață și poate-i mobilizați și pe prieteni, rude să faceți sport pe gheață, pe pârtie, să mai lucrați un pic la siluetă.

E cineva tânăr care vă caută prezența și poate fi o întâlnire inspirațională, bun prilej să consolidați o relație.

Sursa: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro