Astro

Neti a făcut previziuni pentru duminică, 27 februarie. Horoscop complet

Horoscop 25 iulie, cu Neti Sandu. Vești bune de luni
Horoscop 25 iulie, cu Neti Sandu. Vești bune de luni

Vibrația zilei este 9 și ne aflăm pe o culme și să menținem starea de grație pe care-am câștigat-o prin forțe proprii!

Horoscop 27 februarie PEȘTI

Sunteți în mare formă și o să vă bucurați de prezența unor oameni dragi, c-aveți multe de împărtășit, pentru că v-au lipsit acești oameni.

Horoscop 27 februarie BERBEC

 

O chestiune de familie o să vă reunească în casă, afară, nu contează, voi să fiți fericiți și să vă simțiți în siguranță – împreună.

Horoscop 27 februarie TAUR

 

Se face lumină într-o poveste de dragoste și o să mergeți pe încredere, c-or să vi se dea nenumărate dovezi de fidelitate.

Horoscop 27 februarie GEMENI

 

E posibil să v-aștepte cineva prin țară, ori v-ați făcut rezervare într-o stațiune de agrement să-i duceți pe copii, să vă relaxați cu toții.

Horoscop 27 februarie RAC

 

Se pare că n-o să vă mai uitați la bani dacă vă roagă ai voștri să ieșiți la un suc, o cafea, o alergare în parc, să vă dezmorțiți și sufletește și trupește.

Horoscop 27 februarie LEU

 

Ați mai putea amâna până luni răspunsul la o ofertă de lucru, ca să nu vă lăsați seduși de ambalaj, să cântăriți bine de tot situația de pe piața muncii.

Horoscop 27 februarie FECIOARĂ

 

E o situație care vă tine încordați și vreți să scăpați de ea și-o să-l provocați la o discuție față-n față pe cel care vă zgândăre de ceva timp.

Horoscop 27 februarie BALANȚĂ

 

Se poate să ieșiți la o-ntâlnire și să repuneți relația de cuplu pe o temelie solidă, de data asta, ca să fiți împreună – pe viață.

Horoscop 27 februarie SCORPION

 

E un moment bun să dați cărțile pe față și să vă împăcați cu cineva cu care-oți fi avut niște neînțelegeri, dar nu grave încât să nu puteți repara relația.

Horoscop 27 februarie SĂGETĂTOR

 

Vă teleportați și voi pe undeva pentru că aveți nevoie de un respiro, de văzut niște oameni, locuri și să faceți un pic de mișcare.

Horoscop 27 februarie CAPRICORN

 

O să dispuneți de niște bani și pregătiți ceva mai deosebit pentru ai voștri, poate sărbătoriți o zi de naștere, de cununie, de găsit serviciu!

Horoscop 27 februarie VĂRSĂTOR

 

Poate vă asociați cu niște oameni ca să puneți în practică o idee, să se poată materializa și să fie un câștig în plan personal, o afacere particulară.

You may also like

Comments are closed.

More in Astro