Rugaciuni

Rugăciune de MULȚUMIRE pentru binefacerile primite de la Dumnezeu

Rugăciune de mulțumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu
Rugăciune de mulțumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu

Citește cu evlavie cea mai frumoasă rugăciune de mulțumire pentru binefacerile primite de la bunul Dumnezeu. Se rostește pentru întreaga familie, pentru copii și pentru cei mai în vârstă. Rostește-o cu candela aprinsă și cu toată credința că Dumnezeu te va binecuvânta în continuare cu darurile Sale minunate.

Cea mai frumoasă rugăcune de mulțumire pentru toate cele primite de la Dumnezeu

Îți mulțumesc Tată ceresc pentru că m-ai ridicat încă o dată pe picioarele mele, pentru a vedea și a mă bucura de lumina unei noi zile din această viață pământească. Îți mulțumesc pentru viața aceasta pe care Tu mi-ai dat-o, și îți mulțumesc pentru darurile cu care Tu m-ai înzestrat. Îți mulțumesc pentru familia mea pe care m-ai ajutat să mi-o întemeiez. Îți mulțumesc pentru (N aici zici numele celor din familia ta), îți mulțumesc pentru că ai rânduit să fim împreună.

Îți mulțumesc pentru că ne-ai dat tăria de trăi într-o familie. Îți mulțumesc pentru sănătatea familiei mele și Te rog să o faci să fie mereu înfloritoare și de neatins de vreun rău. Te rog oprește acum toate umbrele cele tulburătoare ale lumii acesteia și nu le lăsa să tulbure binele și înțelegerea cea dintre noi. Fii Tu, Doamne, și azi, pacea, liniștea, armonia și buna rânduială a familiei noastre. Îți mulțumesc pentru toată bunăstarea materială pe care ne-ai dăruit-o până acum.

Îți mulțumesc pentru darurile și harurile cele tainice pe care le-ai revărsat cu dragoste peste noi. Vino și acum și îți fă locaș în casa și în familia mea și locuiește între noi și fii Tu bucuria și siguranța vieții noastre pe acest pământ și ne curățește de orice umbră a răului. Apără-ne de orice ființă răufăcătoare și ne scoate din toate necazurile noastre.

Îți mulțumesc Duhule Sfinte pentru împlinirile cele tainice aduse întru noi.

Îți mulțumesc Măicuță Sfântă pentru dragostea inimii tale și pentru toate rugăciunile tale făcute pentru noi.

Mulțumesc tuturor puterilor cerești pentru orice bine dorit nouă, gândit sau îndreptat înspre noi și înspre Tatăl nostru pentru noi.

Și vă rog pe voi toți cei vii, care stați înaintea Tatălui să puneți acum în rugăciunile voastre și dorințele cele bune ale noastre și ale mele (N îți zici numele) și ale celor dragi ai mei, ca și acestea să ajungă înaintea Tatălui nostru întru miros de bună mireasmă spirituală spre primirea, ascultarea și împlinirea lor. Amin.

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni