Rugaciuni

Rugăciunea de marți dimineața. Aduce binecuvântări cerești asupra ta

Rugăciuna de marți dimineața. Aduce binecuvântări cerești asupra ta
Rugăciuna de marți dimineața. Aduce binecuvântări cerești asupra ta

Rugăciunea de marți dimineața este una dintre cele mai puternice rugăciuni ale acestei zile. Te ajută să îți duci la bună îndeplinire tot ceea ce ți-ai propus și aduce asupra ta protecție divină. Se rostește de la primele ore ale zilei și are o puterea fantastică asupra tuturor celor care o rostesc cu credință și evlavie.

Iată rugăciunea de marți dimineața, deosebit de puternică

„Doamne Dumnezeul meu, îți mulțumesc pentru această zi de marți. Știu că, în ciuda tuturor lucrurilor care se întâmplă în lume, în ciuda stresului, a problemelor, a haosului, tu ne vezi, ne asculți și ai grijă de noi.

Te rog ca astăzi să ai grijă de sufletele noastre. Te rog să ne dai putere atunci când noi nu mai știm încotro să mergem, să ne îndrumi pe calea destinului nostru, să ne fereșți de tot ce este rău și să ne ierți pentru toate greșelile pe care le facem.

Îți mulțumesc pentru grija pe care ne-o porți zi de zi, clipă de clipă. Las la tine grijile și temerile mele și merg mai departe cu inima plină de iubire și de credință. Ziua de astăzi este un cadou primit de la tine, promit să o trăiesc mai frumos ca niciodată.”

Apoi, în seara zilei de marți, se citește această rugăciune puternică de mulțumire către bunul Dumnezeu și toate puterile cerești

„Doamne, vin la tine pentru a îți mulțumi pentru darul acestei zile. Îți sunt recunoscătoare pentru tot. Îți mulțumesc din tot sufletul pentru tot ce am trăit, pentru bucuriile primite, pentru momentele în care mi-ai oferit lecții importante, pentru clipele în care am simțit că trăiesc.

Iartă-mă pentru toate lucrurile rele pe care le-am făcut și permite-mi ca mâine să fiu un om mai bun. Pentru că numai tu poți transforma oamenii cu adevărat. Îți mulțumesc că mi-ai oferit șansa la un nou apus și că ai fost alături de mine în fiecare moment. Amin.”

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni