Rugaciuni

Rugăciunea de miercuri către Fecioara Maria. Îndepărtează toată grija și tristețea

Rugăciunea de miercuri către Fecioara Maria. Îndepărtează toată grija și tristețea
Rugăciunea de miercuri către Fecioara Maria. Îndepărtează toată grija și tristețea

Cea mai puternică rugăciune către Fecioara Maria se rostește în fiecare miercuri și te ajută să scapi de gânduri negre, necazuri, spaimă și întristări. Este una dintre cele mai liniștitoare rugăciuni și este bine să fie rostită chiar de marți seara. Se spune cu candela aprinsă, în deplină liniște și cu evlavie. Dumnezeu te va auzi de fiecare dată.

Rugăciunea zilei de miecuri către Maica Domnului

Doamne Atotputernice si Atotindurate! Imi aduc aminte ca Te-ai nascut Om din Sfanta Fecioara in pestera si ai fost vandut cu treizeci de arginti de ucenicul cel viclean, ca sa ne rascumperi pe noi, pacatosii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, indura-Te de mine, pacatosul!

Primeste, Doamne, aceasta mica a mea rugaciune, si umilita a mea vointa, ca ma intristez pentru ca Te-am intristat, si ma amarasc pentru ca Te-am suparat fara de numar. La Tine, Prea Bunule Mantuitor, am toata speranta, si cred ca Tu, care din iubire de oameni ai primit sa fii vandut pentru noi, Te vei indura si de mine acum, ca sa ma mantuiesti de chinurile cele de veci, si sa ma invrednicesti Imparatiei Tale.

Nu Te departa de la mine Doamne, si ajuta-mi, ca in toate sa fac voia Ta, si sa nu Te mai rastignesc in toate zilele cu faptele mele cele pacatoase, nici sa Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum faceau iudeii cei necredinciosi in timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea pacatoasa sa-Ti spal picioarele, cu lacrimile ochilor mei, pentru ca sa ma invrednicesc a auzi si eu din Gura Ta cea dulce: Iertate sa-ti fie pacatele.

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni