Rugaciuni

Vinerea se rostește rugăciunea către Maica Domnului: Preasfântă Fecioară îți mulțumesc…

Vinerea se rostește rugăciunea către Maica Domnului: Preasfântă Fecioară îți mulțumesc...
Vinerea se rostește rugăciunea către Maica Domnului: Preasfântă Fecioară îți mulțumesc...

Vinerea se rostește rugăciunea către Maica Domnului, care aduce binecuvântări cerești și liniște pentru toți credincioșii care o spun cu evlavie. Este una dintre cele mai puternice rugăciuni de mulțumire, care este bine să fie spusă la fiecare final de săptămână. Spune-o cu toată credința și vei simți din plin ajutorul și binecuvântarea Lui Dumnezeu.

Rugăciunea către Maica Domnului, de la final de săptămână

Preasfântă Fecioară, Preacurată Maică Născătoare de Dumnezeu, Îţi mulţumesc că ne eşti şi nouă Mamă Bună, Iubitoare şi Grabnic Ajutătoare! Îţi mulţumesc pentru toate icoanele Tale făcătoare de minuni şi pentru tot Harul care se revarsă prin ele! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru toate comunicările Tale sfinte, pentru sănătate, pentru ajutor, pentru grija Ta de Mamă Iubitoare faţă de noi toţi!

Îţi mulţumesc că nu ne laşi pradă celui rău, ci ne aperi şi ne acoperi sub Sfânt Acoperământul Tău! Iartă-mă Măicuţă pentru multele mele păcate şi Te rog ajută-mă să mă pocăiesc pentru toate greşelile mele din această viaţă! Îţi mulţumesc că Te rogi pentru noi şi că duci rugăciunile noastre la Bunul Dumnezeu, ca să ne ajute să trecem din viaţa aceasta la viaţa veşnică!

Îţi mulţumesc Măicuţă că Te rogi pentru întoarcerea la credinţă a celor din familia mea, dar şi a celor care-L caută pe Dumnezeu şi încă nu L-au găsit! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru grija Ta de Mamă, pentru iubirea Ta sfântă şi pentru tot ajutorul Tău! Şi eu Te iubesc, Te preamăresc şi Îţi mulţumesc pentru toate! Amin!

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni