Rugaciuni

Cele 3 rugăciuni de JOI care alungă greutățile vieții și te încarcă pozitiv

Cele 3 rugăciuni de JOI care alungă greutățile vieții și te încarcă pozitiv
Cele 3 rugăciuni de JOI care alungă greutățile vieții și te încarcă pozitiv

Cele trei rugăciuni de joi aduc alinare și alungă toate supărările, greutățile și necazurile. Sunt atât de puternice încât spuse împreună într-o singură zi te pot încărca cu energie pozitivă și pot îndepărta orice urmă de spărare. Rostește aceste rugăciuni cu inima deschisă, cu candela aprinsă și cu gândul curat. Ajutorul Lui Dumnezeu va ajunge la tine negreșit!

Cea mai puternică rugăciune de joia

Această rugăciune se rostește de dimineață de la primele ore. Imediat ce te-ai trezit și ți-au făcut rutina de dimineașp, spune această rugăciune în liniște, cu toată credința că problemele tale vor dispărea:

„Doamne Dumnezeule, îți mulțumesc pentru darul unei noi zile. Iartă-mă pentru toate greșelile făcute ieri și te rog să mă ajuți să o iau de la capăt astăzi. Învață-mă să încetinesc și să fiu prezentă în această viață minunată a mea.

Învață-mă să apreciez ceea ce am și să nu mai caut lucruri care nu îmi vor folosi la nimic. Învață-mă să am încredere în tine pentru că știu că tu mă vei călăuzi pe tot parcursul zilei.”

A doua rugăciune a zilei

Părinte ceresc, în numele sufletului meu, vin în fața ta în această zi de joi și te rog să îmi dai ochi să văd tot ce este mai frumos în viața mea și urechi să aud cât de fericită îmi este inima că bate.

Te rog să trimiți către mine înțelepciune și revelație. Ia valul negru din jurul meu și permite-mi să privesc lucrurile așa cum sunt, să învăț să fiu recunoscătoare pentru tot ce trăiesc și să deblochez fericirea care deja se află în sufletul meu.

Doamne Dumnezeule, vin către tine pentru a îți mulțumi pentru această zi de joi și pentru a te ruga să mă păzești. Ajută-mă să fiu conștientă de prezența ta, de vocea ta. Așa pot urma pașii pe care trebuie să ii urmez în tot ceea ce fac. Ajută-mă să am înțelepciune dumnezeiască atunci când iau decizii importante. Fii ghidul meu, fii ajutorul meu, fii sprijinul meu.”

Rugăciunea de joi seară:

Rugăciunea de joi seară te ajută să apreciezi tot ce ai trăit, să înveți din greșeli, să iubești tot ce este mai frumos în viața ta și să te pregătești pentru o nouă zi.

Rostește această rugăciune de joi la finalul zilei, când te simți pregătită sau când simți nevoia:

„Îți mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântările tale în această zi. Îți mulțumesc pentru tot ce am trăit în această zi. Iartă-mă pentru toate greșelile făcute, ajută-mă să învăț din ele astfel încât să nu le mai repet și eliberează-mă de toate gândurile care nu au legătură cu mine. Dă-mi putere și energie pentru tot ce urmează să se întâmple.

Liniștește-mi mintea agitată și păstrează-mă în siguranță în brațele tale iubitoare. Binecuvântează-mă cu pacea ta și hrănește-mi sufletul cu iubire. Amin.”

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni