Sfaturi

Biscuiți de post cu semințe: fragezi și buni cu numai câteva ingrediente

Biscuiți de post cu semințe: fragezi și buni cu numai câteva ingrediente
Biscuiți de post cu semințe: fragezi și buni cu numai câteva ingrediente

Acești biscuiți de post cu semințe sunt un deliciu și se fac foarte repede. Dacă vrei o gustare de post rapidă și sățioasă încearcă această rețetă și nu vei regreta! Uite de ce ai nevoie pentru a prepara în bucătăria ta biscuișii cu semințe!

Cum faci cei mai delicioși biscuiți de post cu semințe

Ingredientele de care ai nevoie pentru această rețetă:

135 g făină
25 g zahăr
50 ml apă
50 ml ulei
2 linguri semințe de in, dovleac, floarea soarelui – după preferințe
1 vârf de linguriță de sare

Cum prepari biscuiții în cel mai rapid mod:

Cuptorul se preîncălzește la 180 de grade Celsius. Se tapetează tava de copt cu hârtie cu metoda clasică, cu ulei și făină.

Într-un vas curat se cerne făina, se adaugă praful de sare, semințele și zahărul. Într-o altă cratiță se amestecă apa cu uleiul și se dau la foc mic. Când amestecul a ajuns la punctul de fierbere se ia de pe foc și se toarnă peste ingredientele uscate.

Aluatul se amestecă energic cu ajutorul unei linguri de lemn. Se omogenizează bine și se lasă deoparte 20 de minute.

După cele 20 de minute se întinde aluatul pe suprafața de lucru și se taie în formele dorite, după preferințe. Se așează biscuiții în tava de copt care a fost tapetată cu hârtie. Se dă tava la cuptor timp de 10-12 minute până ce se rumenesc frumos. Se scot la răcit și se servesc simpli sau cu iaurt. Poftă bună la delicioșii biscuiți de post cu semințe!

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi