Astro

Horoscop 18 martie, cu Neti Sandu. Berbecii iau o decizie dură

Horoscop 18 martie, cu Neti Sandu. Berbecii iau o decizie dură
Horoscop 18 martie, cu Neti Sandu. Berbecii iau o decizie dură

Vibrația zilei este 9 și o să cuprindem și cu mintea și cu sufletul tot ce e important pentru noi. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 18 martie PEȘTI

O să aveți un tete a tete cu ființa care-nseamnă ceva pentru voi și o să intuiți în ce direcție se-ndreaptă relația voastră.

Sunt multe lucruri de făcut, dar dac-o să vă invite cineva, chiar și-n alt oraș o să vă duceți și le lăsați pe altădată ca să nu ratați o întâlnire cu prietenii, să dați refresh stării voastre.

Horoscop 18 martie BERBEC

O să luați o decizie referitoare la căsnicia voastră în care sunteți sau în care veți intra și o să alegeți ce e cel mai bine pentru voi.

O să ieșiți cu prietenii, sunt momente care să vă aducă o stare de bine, după o lungă perioadă de tensiuni și la serviciu și acasă – se redresează totul.

Horoscop 18 martie TAUR

Or să vă contacteze niște oameni de afaceri să vă alăturați echipei lor, să coordonați o activitate ca să se simtă amprenta voastră de artist.

E posibil să vă intre niște bani în cont și să vă duceți în plimbare pe undeva ca să mai respire și ai voștri, că vreți să combateți sedentarismul.

Horoscop 18 martie GEMENI

Apare cineva care vrea să aducă un plus de culoare în relație, fie că vorbim despre o prietenie, sau o relație sentimentală.

O să vă faceți remarcați prin ceva care-o să vă plaseze în centrul atenției pentru o bună bucată de vreme și o să luptați să vă mențineți tacheta sus cu niște eforturi, bineînțeles.

Horoscop 18 martie RAC

Poate-o să luați câte ceva nou pentru interiorul locuinței și scoateți din banii strânși din economii.

E cineva apropiat care-o să treacă pe la voi și poate o să schimbați impresii, vă consultați în privința unor probleme de serviciu și o să v-alegeți și cu niște răspunsuri.

Horoscop 18 martie LEU

Întrevedere cu niște factori decizionali și poate luați în discuție soarta ratelor, că trebuie să știți sigur dacă vă permiteți un credit, sau nu.

Vin bani fie de la serviciu, fie din afacerile particulare și o să aveți de buzunar, poate vreți să plecați pe undeva ca să vă clătiți privirea.

Horoscop 18 martie FECIOARĂ

O să dați ochii cu niște oameni care au gânduri de colaborare cu voi și o să puneți niște condiții ca să vedeți cu ce v-alegeți.

O să recuperați niște bani pe care i-ați tot revendicat și o să vă puteți mișca, să-i luați pe ai voștri și să vă duceți într-o stațiune de agrement o zi, două.

Horoscop 18 martie BALANȚĂ

O să vă răsfețe cineva cu o invitație la plimbare, la film, la cafea, o să primiti și un cadou și o să aveți o stare de spirit foarte bună.

Noutăți care să vă facă inima să tresalte, poate e cineva care vă intră pe negândite în viață și-n sufletul vostru și o să vă și armonizați – cei căsătoriți vor fi în a doua lună de miere.

Horoscop 18 martie SCORPION

O problemă de suflet vă răscolește și o să luați decizia să discutați pe șleau cu partenerul de cuplu să vă-nțelegeți și mai bine.

Se ivesc niște oportunități de a lucra în particular, poate fi un hobby cu care să vă delectați, cel puțin o vreme și să vă bucurați de admirația celor din jur.

Horoscop 18 martie SĂGETĂTOR

Sunteți dispuși să trăiți și voi în cuplu și să experimentați traiul în doi, că poate l-ați uitat, unii dintre voi.

O să vă ocupați, serios, de casă, puneți totul în ordine și vă rezervați câteva ore să schimbați impresii cu prietenii, ieșiți la o cafea.

Horoscop 18 martie CAPRICORN

Poate le faceți o vizită rudelor apropiate că o fi o petrecere aniversară și e momentul să v-adunați la un tort, o șampanie.

Se poate să vă implicați într-o activitate de grup și să nu pierdeți ocazia de a vă face cunoscute niște aptitudini pe care nu le-ați mai etalat pân-acum.

Horoscop 18 martie VĂRSĂTOR

Se poate să fie ceva de sărbătorit și să vă duceți și voi pentru câteva ore să ziceți un la mulți ani cuiva.

Puteți onora invitația la plimbare, să-i însoțiți într-o excursie pe niște prieteni, poate vă duceți la ei acasă, într-o altă localitate, ca să vă relaxați.

SURSA: PRO TV

You may also like

Comments are closed.

More in Astro