Astro

Horoscop săptămânal 27 februarie- 4 martie 2022. Previziuni făcute de Urania

Horoscopul zilei de azi, 20 mai. Vești bune pentru zodii
Horoscopul zilei de azi, 20 mai. Vești bune pentru zodii

Horoscop săptămânal Berbec – 26 februarie – 4 martie 2022 Zodia Berbec. Dialoguri ciudate cu prietenii, informații care uimesc referitoare la ceea ce trăiesc, gândesc sau fac unii dintre apropiații nativilor; împrejurări speciale prin care Berbecii vor fi obligați să treacă alături de cunoscuții lor.

Horoscop săptămânal Taur – 26 februarie – 4 martie 2022 Zodia Taur. Multe dintre concluziile la care vor ajunge nu le vor face plăcere și multe soluții pe care le vor considera utile, pentru moment, se vor consolida de-a lungul timpului pe principiul butadei că nimic nu e mai temeinic decât o soluție provizorie.

Horoscop săptămânal Gemeni – 26 februarie – 4 martie 2022 Zodia Gemeni. Nativii vor fi obligați să recunoască adevărul pe care l-au ignorat despre niște relații care acum devin hotărâtoare în bunul mers al activității lor, precum și nevoia să identifice, destul de repede, soluțiile necesare pentru rezolvarea unei situații pe cale să se deterioreze.

Horoscop săptămânal Rac – 26 februarie – 4 martie 2022 Zodia Rac. Deciziile nativilor nu vor fi ușor de luat și unii pot ceda (prea) ușor sau nu pot înțelege mecanismul unor demersuri și proceduri legale. Firește, Racii nu trebuie să se lase intimidați și nici să se sperie de eventuala perspectivă dezavantajoasă sugerată de rivali în încercarea de a-i destabiliza.

Horoscop săptămânal Leu – 26 februarie – 4 martie 2022 Zodia Leu. Decizie a unei instanțe sau a unei instituții care nu era luată în calcul, ținând cont de datele temei și care, odată exprimată, îi va pune pe nativii vizați în fața unei situații speciale, greu de acceptat și destul de greu de pus în practică.

Horoscop săptămânal Fecioară – 26 februarie – 4 martie 2022 Zodia Fecioară. Sectorul vieții sentimentale, al emoțiilor și al trăirilor afective legate de o persoană va fi zgomotos și pus la încercare de trei planete care se vor afla, întreaga săptămână, într-o triplă conjuncție, ceea ce va accentua potențialul lor dificil, stringent și apăsător.

Horoscop săptămânal Balanță – 26 februarie – 4 martie 2022 Zodia Balanță. Inițiative bruște, radicale, cu aer de „revoluție personală” sau de revoltă a celor maturi care fac ceea ce fac nu neapărat pentru a fi mai fericiți, ci pentru a se elibera de constrângerile și presiunile morale exercitate asupra lor.

Horoscop săptămânal Scorpion – 26 februarie – 4 martie 2022 Zodia Scorpion. Din punct de vedere energetic, momentul, marcat de patru planete în semnul de Apă a Peștilor, în armonie profundă cu semnul zodiacal al Scorpionului, le va da nativilor un fel de hrană sufletească ce va constitui baza unei refaceri personale mentale.

Horoscop săptămânal Săgetător – 26 februarie – 4 martie 2022 Zodia Săgetător. În plan personal, se poate vorbi de dialoguri presărate cu vești destabilizatoare, de surprize și de nevoia de timp pentru a analiza și înțelege, în detaliu și corect, semnificația acestora.

Horoscop săptămânal Capricorn – 26 februarie – 4 martie 2022 Zodia Capricorn. Accent astral pentru existența personală ce trebuie privit cu seriozitate și responsabilitate față de posibilele consecințe ale respectivei teme de viață. Capricornii ar trebui să se aștepte și la situații greu de controlat în plan financiar, fie cu ecou în plan profesional.

Horoscop săptămânal Vărsător – 26 februarie – 4 martie 2022 Zodia Vărsător. Vărsătorii vor face efortul de a înțelege motivația unor evenimente, de a afla adevărul, de a evalua corect consecințele unor decizii pe care intenționează să le ia. Moment al retragerii în sine, al tăcerilor, al meditației, al izolării și al responsabilității lucide.

Horoscop săptămânal Pești – 26 februarie – 4 martie 2022 Zodia Pești. Efortul, tensiunea nervoasă, enervările, gândurile neplăcute, stresul, spaima de viitor, confruntarea cu situațiile dezagreabile vor contribui în mod negativ la sensibilizarea organismului lor pe direcțiile mai sus-amintite.

You may also like

Comments are closed.

More in Astro