Astro

Horoscopul lunii decembrie 2021. Previziunile astrologului Cristina Demetrescu

Horoscopul lunii decembrie 2021. Previziunile astrologului Cristina Demetrescu
Horoscopul lunii decembrie 2021. Previziunile astrologului Cristina Demetrescu

Celebrul astrolog Cristina Demetrescu a făcut previziuni pentru luna decembrie! Vezi mai jos care vor fi zodiile favorizate și cine va avea o lună de vis! Mai multe zodii vor avea parte de succes pe plan financiar, în timp ce altele se vor bucura de relații mai bune cu partenerul de viață!

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Berbec

Berbecii intră într-o perioadă cu schimbări majore. Sunt energici. Şi au energie, dar şi consumă foarte multă energie. S-ar putea să trebuiască să renunţe la câteva din acţiunile care în general le consuma energie ca să se ocupe de ceea ce este esenţial. Nu trebuie să cheltuie foarte mult atunci când simt că au anumite blocaje. Adică, nu trebuie să scoţi şi mai mult din buzunar pentru că blocajul ăla are şi el un sens. Există un tranzit în următoarea perioadă.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Taur

Planetele în Scorpion pentru zodia Taurului vor intra pe Casa Parteneriatelor sau mai clasic vorbind pe Casa Căsătoriei. Cine e însurat/măritat, acolo s-ar putea să existe nişte tensiuni. Cine nu, există riscul să fie puţin enervat sau agresat de către cei care au ceva cu Taurul sau îl zoresc, sau îl înghesuie cu termene, cu schimbări, pe care Taurul, zodie mai lentă din fire, le face în ritmul lui.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Gemenii sunt cei care au destinul, în continuare, până la sfârşit de an, pe zodia lor. În continuare se pot întâmpla chestiuni foarte importante legate de viaţa lor, de destinul lor, schimbări majore. Încă este Luna Neagră acolo şi va sta până în aprilie anul viitor. Mare atenţie la scăderea vibraţiei, la gânduri toxice, la comunicare, la ispite, la tot felul de căderi vibraţionale care ar putea să le lase un gust amar. Ei înşişi ar putea fi foarte vulnerabili la tot felul de informaţii toxice.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Rac

Planetele din Scorpion vor intra pe Casa Copiilor, a Iubirii. Este o zonă destul de intensă emoţional, destul de pasională pentru unii, cu destul de multe ispite pentru că Marte agită destul de mult energia sexuală. Pentru unii însă, consumul ăsta emoţional nu îi mai lasă să gândeacă liber. Adică să gândească lucid. În general, Racul este genul de zodie care, atunci când emoţiile depăşesc cumva cota admisă, se pierd şi s-ar putea să facă greşeli în altă parte. Sunt într-o perioadă de transformare profundă.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Leu

Leul, în perioada următoare, poate să fie destul de preocupat de familie, de patrimoniu, unde acolo unde intră Marte. În tot cazul, Scorpionul aduce schimbări pentru următoarea peroiadă. Sunt anunţate schimbări pentru Lei. Pot să schimbe casa, pot să schimbe ceva în casă, pot să schimbe nu neapărat de confort, ci de ceea ce simt. Unii au nevoie de o schimbare. Sunt unele discuţii cu familia, apar tensiuni pe cruce fixă între mama şi tata, între copii şi părinţi, probleme de generaţie.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Pentru zodia Fecioarei este foarte importantă comunicarea în perioda următoare. Ei, cu planeta Marte pe comunicare, s-ar putea să intre în tot felul de conflicte de comunicare. Dacă sunt avertizaţi şi ştiu că stau pe o energie mai agitată încearcă să mai lase de la ei. Nu trebuie să amplifici orice discuţie. S-ar putea să aibă discuţii şi cu şefii, şi cu colegii. Adică, sunt din mai multe locuri provocaţi şi îşi vor pune întrebarea dacă nu cumva cineva le face rău.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Balanţă

Pentru zodia Balanţei, foarte multe preocupări despre bani. Balanţa este o zodie destul de cheltuitoare, poate să cheltuie foate mult. Aş spune, cu Marte, pot fi cheltuieli la care nu poţi renunţa, nişte facturi de plată care sunt destul de mari. Se creează nişte frustrări din acest punct de vedere pentru că vin şi sărbătorile de iarnă şi simt că depăşesc bugetul, dar sunt şi nişte mofturi, un fel de sarea şi piperul vieţii, adică nu pot să trăiesc fără anumite chestii care sunt de firmă.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Scorpionii stau mai bine pentru că, atât timp cât Soarele intră în zodia lor şi Marte, care este patronul lor. Un Marte în Scorpion, un Soare în Scorpion, un Mercur în Scorpion, chiar îi face protagoniştii următoarei perioade. Deocamdată, nu de Săgetător îmi fac griji, cât îmi fac griji de aspectele care sunt în momentul de faţă în zodia Scorpionului pentru că asta va crea anumite schimbări şi anumite turnuri. Ce vorbim de decembrie încolo, deja vom avea o situaţie care schimbă lucrurile pentru toată lumea. Şi atunci, Scorpionul este un mobilizator destul de mare în foarte multe direcţii. Atenţie că sunt

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Pentru că vorbim în perioada asta de plantele în Scorpion, atenţie la sănătate, conflicte, pot să îşi atragă şi duşmani. Din data de 22 noiembrie, Soarele va trece în zodia lor ceea ce va fi mult mai bine, l-au şi avut pe Venus până acum, îl mai au până pe 6 noiembrie, după care Venus, multă vreme, va intra pe o casă financiară pentru Săgetători şi le va aduce bani, profituri.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Capricornul, în primul rând, îl are pe Venus. Din micul noroc se transformă în marele noroc pentru că are o perioadă lungă, indiferent dacă retrogradează sau nu. Asta înseamnă că este un noroc pe care Capricornul poate să îl aştepte până la sfârşit de lună martie şi atunci: proiecte noi, idei noi, imagine nouă, se pot ocupa de artă, de lucruri care sunt pe placul lor. Iar această casă a hobby-urilor, în momentul de faţă, este tranzitată de planetele în Scorpion, ceea ce înseamnă că în viaţa lor se poate schimba ceva fundamental.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Vărsătorul este, cum spuneam de anul trecut, un fel de vedetă a anului, cu Saturn, cu Jupiter. De ei depinde toată chestia asta. Multe lecţii de învăţat. Saturn poate să îi dea puţin şi cu capul de pereţi pentru că, până la urmă, Saturn este o planetă complicată care vrea să te înveţe din ce vrea el, nu din ce vrei tu. Dar poţi şi tu să îl păcăleşti dacă pui mâna pe carte. Dacă vreau să îl păcălesc pe Saturn mă apuc de învăţat ceva, nu contează ce. Şi nu mai vine el cu ce vrea el în viaţa mea.

Horoscop decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Peşti

Urmează, din nou, din 29 decembrie, să intre Jupiter în Peşti. Ceea ce înseamnă o speranţă, o lumină. Şi eventual să încerce să nu mai rateze aceste ocazii. Au fost foarte mulţi în vara asta care au ratat tranzitul lui Jupiter în Peşti pentru că Jupiter, din zodie dublă intrând în tensiune cu axa destinului de pe zodie dublă, care iată, de data aceasta va face eclipse între carieră şi familie. O serie de tensiuni care apar acolo în sensul că ei nu ştiu între ce şi ce să se împartă.

Previziunile au fost făcute de către astrologul Cristina Demetrescu la Antena 3. 

You may also like

Comments are closed.

More in Astro