Astro

La ce vârstă e bine să te căsătorești în funcție de zodie

Există vreun an potrivit pentru căsătorie? Din punct de vedere astrologic se pare că da. Iată la ce vârstă e bine să te căsătorești în funcție de zodie!

BERBEC: 27-28 ANI

La 27 sau la 28 de ani, majoritatea Berbecilor, deci probabil și tu se stabilesc din punct de vedere profesional.

TAUR: LA ORICE VÂRSTĂ

Tu ești o persoană cu capul pe umeri și pentru tine căsnicia nu va fi niciodată un impediment în realizarea ta profesională.

GEMENI: 35 DE ANI

La 35 de ani ești suficient de matur încât să treci cu vederea anumite defecte ale partenerului și mai deschis spre ceva diferit.

RAC: 41 DE ANI

Nunțile nu sunt tocmai pe placul tău chiar dacă ești o fire romantică și sensibilă. Nu te grăbi. Abia pe la 40 de ani îți găsești sufletul pereche cu adevărat.

LEU: CĂSĂTORIE? CE E AIA?

Tu ești un veșnic celibatar. Preferi să ai mai multe relații de-a lungul vieții în loc să te cantonezi într-o singură poveste de amor.

FECIOARĂ: 38 DE ANI

La 38 de ani ai deja suficientă experiență de viață și știi ce îți dorești cu adevărat. O vârstă bună pentru căsătorie.

BALANȚĂ: 36 DE ANI

În cazul tău, vârsta ideală este 36 de ani. Odată ajuns în acest punct al vieții, privești deja relațiile dincolo de fluturii din stomac. Ești mult mai responsabil.

SCORPION: 25 DE ANI

VEZI ȘI: Cum influențează trecerea la ora de iarnă FIECARE ZODIE! Ce nativi sunt cei mai avantajați de această schimbare

Căsătoria ideală pentru Scorpioni vine ceva mai devreme. Deci, în cazul tău iubirea se grăbește și aterizează în viața ta înainte să împlinești 30 de ani.

SĂGETĂTOR: 44 DE ANI

Ai tot felul de experiențe neplăcute în dragoste, dar abia după 40 de ani se poate spune că îți găsești liniștea, că găsești ceea ce meriți.

CAPRICORN: NICIODATĂ

Nu, nu trebuie să îți bați capul pentru că nu ești făcut pentru căsnicie. Ai un temperament mult prea puternic.

VĂRSĂTOR: NU CREZI ÎN CĂSNICII, DAR O FACI DE DRAGUL PARTENERULUI/ PARTENEREI

Tu te poți căsători la orice vârstă pentru că nu pui preț pe un act. Nu se poate spune în cazul tău că există o vârstă la care e bine să te căsătorești.

PEȘTI: 30 DE ANI

Pragul critic de schimbare a prefixului este cel mai bun pentru a trece și pragul bisericii în drum spre altar.

You may also like

Comments are closed.

More in Astro