Astro

Cum influențează trecerea la ora de iarnă FIECARE ZODIE! Ce nativi sunt cei mai avantajați de această schimbare

În noaptea de 30 octombrie spre 31 octombrie vom da ceasurile cu o oră înapoi. Acest lucru vine cu o încărcătură deosebită în viața noastră, resimțită diferit de fiecare semn astrologic.

Schimbarea orei se face în aşa fel încât ora 4:00 a dimineţii de 29 octombrie 2017 devine ora 3:00. În acest fel, se foloseşte lumina naturală pentru o perioadă ceva mai lunga de timp, pe parcursul unei zile.

De tregulă, majoritatea oamenilor se adaptează cu uşurință la schimbarea orei, modificările adaptive ale organismului făcându-se complet în circa cincisprezece zile.

Totuși, trecerea la o altă oră poate avea un impact la nivel subconșient, iar astrologii sunt de părere că fiecare nativ reacționează altfel la un asemenea eveniment.

Iată cum sunt afectate zodiile de trecerea la ora de iarnă:

Berbec – Ești un semn de foc, iar apropierea iernii nu îți este tocmai prielnică. Trecerea la ora de iarnă te face să nu te simți în largul tău. Te vei confrunta cu unele dificultăți de concentrare, dar pe măsură ce timpul va trece, te vei obișnui cu sezonul rece, iar lucrurile vor intat ușor-ușor pe făgașul normal.

Taur – S-ar putea să simți o oarecare stare de iritare din cauza acestei schimbări orare. Nimeni nu reușește să-ți intre în grații și ai tendința să fii puțin mai critic decât în mod obișnuit cu cei din jurul tău. Și tu ai unele dificultăți de adaptare la noua oră.

Gemeni – Pentru tine, această trecere la ora de iarnă nu pare un obstacol. Ești un semn de aer, te simți bine toamna și primăvara, iar această schimbare nu te va bulversa prea tare și nici nu îți va da planurile peste cap…CITEȘTE CONTINUAREA PE HUFF.RO!

You may also like

Comments are closed.

More in Astro