Rugaciuni

Miercurea se citește rugăciunea către Mântuitorul Iisus Hristos: ”Doamne Atotputernice și Atotindurate…”

Miercurea se citește rugăciunea către Mântuitorul Iisus Hristos: ”Doamne Atotputernice și Atotindurate...”
Miercurea se citește rugăciunea către Mântuitorul Iisus Hristos: ”Doamne Atotputernice și Atotindurate...”

Rugăciunea către Mântuitorul Iisus Hristos este puternică și tămăduitoare pentru toți cei care o citesc. Se spune cu candela aprinsă de trei ori pe zi și alină sufletele îndurerate și toate durerile trupului. Cine citește cu evlavie această sfântă rugăciune scapă de orice povară sufletească și se va simți mai liniștit, cu pace în suflet.

Rugăciunea către Mântuitorul Iisus Hristos care se rostește în fiecare miercuri

Doamne Atotputernice și Atotindurate! Îmi aduc aminte că Te-ai născut Om din Sfântă Fecioară în peșteră și ai fost vândut cu treizeci de arginți de ucenicul cel viclean, că să ne răscumperi pe noi, păcătoșii, de sub puterea diavolului. Pentru această, Te rog, îndură-Te de mine, păcătosul!

Primește, Doamne, această mică a mea rugăciune, și umilită a mea voința, că mă întristez pentru că Te-am întristat, și mă amărăsc pentru că Te-am supărat fără de număr. La Ține, Prea Bunule Mântuitor, am toată speranța, și cred că Tu, care din iubire de oameni ai primit să fii vândut pentru noi, Te vei îndură și de mine acum, că să mă mântuiești de chinurile cele de veci, și să mă invrednicesti Împărăției Tale.

Nu Te depărta de la mine Doamne, și ajută-mi, că în toate să fac voia Ta, și să nu Te mai răstignesc în toate zilele cu faptele mele cele păcătoase, nici să Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum făceau iudeii cei necredincioși în timpul Sfintelor Tale Pătimi, ci că femeia cea păcătoasă să-Ți spăl picioarele, cu lacrimile ochilor mei, pentru că să mă învrednicesc a auzi și eu din Gură Ta cea dulce: Iertate să-ți fie păcatele”.

Rostește această frumoasă rugăciune cu nădejdea că bunul Dumnezeu te va scăpa de cele mai ascunse probleme ale sufletului tău. Aprinde candela și airtă-i mai întâi pe toți cei care ți-au greșit. Spune apoi cu toată credința cuvintele de mai sus!

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni