Rugaciuni

Rugăciunea Sfântului Iosif care are mare putere de vindecare. Se citește ASTĂZI

Rugăciunea Sfântului Iosif care are mare putere de vindecare. Se citește ASTĂZI
Rugăciunea Sfântului Iosif care are mare putere de vindecare. Se citește ASTĂZI

Rugăciunea Sfântului Iosif scriitorul de cântări vindecătoare se citește în fiecare an la data de 4 aprilie, când acest mare sfânt este pomenit. Această rugăciune de mare folos pentru cei bolnavi și aflați în suferință, poate fi citită ori de câte ori este nevoie. Aduce mare alinare celor bolnavi, ușurează durerile trupului și pe cele ale sufletului.

Rugăciunea Sfântului Iosif, scriitorul de cântări vindecătoare

Deși aceasta este o rugăciune scurtă, se spune din bătrâni că este una dintre cele mai puternice rugăciune rostite împotriva bolilor. Rostește-o ori de câte ori te simți singur și împovărat, cu toată credința și cu o lumânare aprinsă. Est bine să o rostești în fiecare zi de marți dacă ai nevoie de sănătate și speranță. Aduce mult bine și multă putere tuturor celor care se află bolnavi la pat, care întâmpină greutăți mari și dureri crunte.  Iată cea mai puternică și frumoasă rugăciune pentru sănătate:

”Cu curgerile lacrimilor tale ai lucrat pustiul cel neroditor şi cu suspinurile cele dintru adânc ai făcut ostenelile tale însutit roditoare; şi te-ai făcut luminător lumii, strălucind cu minunile, Iosif, părintele nostru.

Roagă-te lui Hristos Dumnezeu ca prin cântările tale să mântuiască sufletele noastre, să ne apere de boală și necazuri.

Locuitor pustiului, înger în trup şi de minuni făcător te-ai arătat, purtătorule de Dumnezeu, Părintele nostru Iosif.

Cu postul, cu privegherea şi prin rugăciune primind daruri cereşti, tămăduieşti pe cei bolnavi şi sufletele celor ce aleargă la tine cu credinţă.

Slavă Celui Ce ţi-a dat ţie putere; Slavă Celui Ce te-a încununat pe tine; Slavă Celui Ce lucrează prin tine tuturor tămăduiri. Amin!”

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni