Rugaciuni

Rugăciunea zilei de LUNI care aduce ajutor și spor în toate! Se citește de 3 ori

Rugăciunea zilei de LUNI care aduce ajutor și spor în toate! Se citește de 3 ori
Rugăciunea zilei de LUNI care aduce ajutor și spor în toate! Se citește de 3 ori

Rugăciunea zilei de luni care se citește de trei ori aduce ajutor și spor în casă chiar de la începutul săptămânii. Este o rugăciune ptuernică și de mare folos pentru toți credincioșii. Rostște-o cu candela aprinsă, în liniște, după ce te-ai împăcat cu toate relele din viața ta. Spune această rugăciune ori de câte ori ești la necaz sau te simți îngrijorat și vei simți puterea Lui Dumnezeu.

Rugăciunea de luni care îți aduce o săptămână binecuvântată de Dumnezeu

Preaputernice Doamne Dumnezeule, îmi aduc aminte că te-ai născut om din Sfânta Fecioară în peșteră. Și ai fost vândut pe treizeci de arginți de ucenicul Tău cel viclean.

Pentru ca să ne răscumperi pe noi păcătoșii din mâinile diavolului. Te rog să Te milostivești asupra mea, păcătosul! Și să mă răscumperi și pe mine, vânzătorul și de toate zilele ucigașul. Și aceasta să o faci, pentru ca să cinstesc nașterea Ta cea sfântă. Și să mă închin Dumnezeirii Tale.

Dă-mi, Doamne, iertare păcatelor mele celor multe, și putere să stau împotriva relelor trupului și ale sufletului. Primește această mică a mea rugăciune și smerita mea voință, că mă întristez pentru că Te-am întristat și mă amărăsc pentru că te-am amărât fără de număr.

Încă mă aduc pe mine Ție, și de voia mea mă dau în mâinile Tale, pentru ca să mă pedepsești precum mi se cade și să mă tămăduiești cu ierburi amare, ca un doctor bun precum vei vrea, pentru că altul nu poate să mă vindece, fără numai Tu, Dumnezeul meu și Ziditorul meu.

La Tine drept aceea am toată nădejdea mea, crezând că precum ai primit să te vinzi pentru mine, așa îmi vei dărui și acum mila Ta să mă răscumperi din veșnica muncă și să mă pui întru împărăția Ta.Amin!”

Bunul Dumnezeu să vă ajute tuturor!

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni