Rugaciuni

Rugăciune făcătoare de minuni în Postul Paștelui. Ce să faci neaparat după ce o citești

Rugăciunea făcătoare de minuni care se spune în Postul Paștelui. Ce să faci după ce o citești
Rugăciunea făcătoare de minuni care se spune în Postul Paștelui. Ce să faci după ce o citești

Postul Paștelui a început iar rugăciunile care se citesc în această perioadă sunt foarte puternice și grabnic ajutătoare. Chiar dacă ții sau nu post, în aceste săptămâni, este bine să spui zi de zi rugăciunile pe care ți le prezentăm mai jos. Aduc liniște în suflet și te scapă de probleme, greutăți și necazuri. Prima este o rugăciune făcătoare de minuni în Postul Paștelui, extrem de puternică.

Cea mai puternică rugăciune făcătoare de minuni în Postul Paștelui

”Dumnezeul nostru, nădejdea tuturor marginilor pământului și a celor ce sunt pe mare departe, Cel ce mai înainte ai întocmit, prin Legea Ta cea Veche și Nouă, aceste zile de post, la care ne-ai învrednicit să ajungem acum, pe Tine Te lăudăm și Ție ne rugăm: întărește-ne cu puterea Ta, ca să ne nevoim întru ele cu sârguință, spre mărirea numelui Tău celui sfânt și spre iertarea păcatelor noastre, spre omorârea patimilor și biruință asupra păcatului; ca împreună cu Tine răstignindu-ne și îngropându-ne, să ne ridicăm din faptele cele moarte și să petrecem cu bunăplăcere înaintea Ta întru toate zilele vieții noastre.

Că Ție se cuvine a ne milui și a ne mântui pe noi, Hristoase, Dumnezeule, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte, și Preasfântului și bunului și de viață făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

După ce ai citit cu evlavie această rugăciune trebuie să faci 3 serii a câte 4 mătănii. După fiecare serie rosteşte şi această rugăciune scurtă:

„Dumnezeule, milostiv fii mie, păcătosului! (metanie), Dumnezeule, curățește-mă pe mine păcătosul! (metanie), Cel ce m-ai zidit, Dumnezeule, miluiește-mă! (metanie), Fără de număr ți-am greșit, Doamne, iartă-mă! (metanie).

Nu uita că în Postul Paștelui este bine să te rogi cât mai mult pentru casă, familie dar și pentru cei care sunt trecuți în neființă. Se spune că toate rugăciunile rostite pentru cei morți ajung la Maica Domnului mai ușor acum. Rostește-le cu sufletul curat, după ce i-ai iertat pe toți cei care ți-au greșit și te-ai împăcat cu cei pe care îi dușmăneai. Doar așa rugăciunile tale vor fi auzite în ceruri.

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni