Ingrijire

Siropul de usturoi este cel mai puternic antibiotic natural. Cum îl prepari în casă

Siropul de usturoi este cel mai puternic antibiotic natural. Cum îl prepari în casă
Siropul de usturoi este cel mai puternic antibiotic natural. Cum îl prepari în casă

Siropul de usturoi este un adevărat elixir natural care te scapă de microbi, bacterii, virusuri și fungi. Întărește rapid imunitatea și te ajută atunci când ești în perioadele de convalescență și nu numai. Acest sirop 100% natural se poate prepara în casă și este foarte eficient dacă pașii de preparare sunt urmați cu răbdare. Iată ce trebuie să faci!

Cum faci siropul de usturoi, un antibiotic natural foarte puternic

Ingredientele necesare:

  • 8 căței de usturoi curățați și ușor zdrobiți
  • 200 ml miere
  • 200 ml cidru din oțet de mere

Modul de preparare:

Tot ce trebuie să faci este să adaugi mierea și oțetul de mere peste usturoi, după care mixează amestecul la viteză maximă timp de 15 secunde. Compoziția formată se păstrează într-un borcan foate bine închis, la frigider timp de 5 zile. În fiecare zi se amestecp ușor cu o lingură de lemn. După cele 5 zile siropul este poate fi consumat.

Cum se consumă acest antibiotic natural:

Siropul de usturoi este extrem de concentrat și nu se poate consuma ca atare. Este recomandat să pui două lingurițe din acest amestec într-un pahar cu apă la temperatura camerei. Se bea paharul cu apă și sirop în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Se țin cure de 10 zile, apoi se face pauză două săptămâni. Rezultatele nu vor întârzia să apară după prima cură.

De asemenea, siropul de usturoi poate fi administrat ori de câte ori vă confruntați cu răceală, gripă, dureri reumatice, imunitate scăzută. Este foarte benefic în perioada rece, dar combate cu succes și astenia de primăvară.

Siropul de usturoi întărește sistemul imunitar, stabilizează tensiunea arterială și reduce nivelul de colesterol „rău” din corp.  Mai mult decât atât, această licoare naturală ameliorează simptomele răcelilor și infecțiilor, dar și durerile provocate de artrită sau gută. Fitonutrientii din cidrul din otet de mere previn  crampele la nivelul picioarelor și spasmele musculare.

 

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire