Rugaciuni

Rugăciunea celor 9 JOI. Se rostește 9 zile de joi dacă ai o mare dorință și nevoie de ajutor

Rugăciunea celor 9 JOI. Se rostește 9 zile de joi dacă ai o mare dorință și nevoie de ajutor
Rugăciunea celor 9 JOI. Se rostește 9 zile de joi dacă ai o mare dorință și nevoie de ajutor

Rugăciunea celor 9 joi se citește timp de 9 zile de joi la rând, dimineața și seara. Este o rugăciune foarte puternică închinată Sfintei Rita și poate fi de mare ajutor în orice necaz. Se spune că îndeplinește și cele mai arzătoare dorințe.

Cum rostești rugăciunea celor 9 joi

Această rugăciune de mare folose se spune timp de 9 zile de joi, dimineața și seara, cu candela aprinsă. Este bine să mergi și la biserică în aceste zile să aprinzi lumânări pentru cei pentru care te rogi. Spune-o cu toată nădejdea că vei primi ajutorul la care speri.

„O, sfântă apărătoare a celor aflați la mare nevoie, tu, care străluceşti precum steaua speranței în bezna întunericului, binecuvântată Sfântă Rita, oglinda vie a harului lui Dumnezeu, exemplu de răbdare şi tărie, model al tuturor etapelor vieții!

Alătur voința mea celei a lui Dumnezeu, grație Mântuitorului Iisus Hristos, care a îndurat purtarea coroanei de spini și căruia tu i-ai fost alături zi de zi.

Mijlocește tu, cu harurile și virtuțile tale, ruga mea către Sfânta Fecioară Maria, ca să îmi asculte durerea întru slava lui Dumnezeu și sfințirea mea.

Îndrumă-mă și arată-mi calea cea bună, o, sfântă protectoare şi susținătoare a celor aflați la necaz, să pot obține iertarea păcatelor, perseverență, puterea de a păși cu curaj, bunătate și răbdare pe calea vieții. [Acum se spune dorința.]

Sfântă Rita, avocata imposibilului, roagă-te pentru noi! Sfântă Rita, avocata celor neajutorați, roagă-te pentru noi! Ajută-mă, Sfântă Rita! Roagă-te pentru mine, ca prin tine să-mi crească iubirea pentru Hristos şi pentru crucea Sa”,

You may also like

Comments are closed.

More in Rugaciuni