Ingrijire

Ce produse cosmetice trebuie ținute neaparat la rece

Ce produse cosmetice trebuie ținute neaparat la rece
Ce produse cosmetice trebuie ținute neaparat la rece

Specialistii in beauty iti fac o recomandare neobisnuita: tine-ti produsele cosmetice in frigider! Iar prin aceste produse intelegem parfumul, crema de ochi, crema pentru protectie solara sau chiar lotiunea tonica.

De ce este bine sa tii la rece toate produsele tale de înfrumusețare

Motivul pentru care ar trebui sa tii parfumul in frigider este tocmai pentru ca acesta sa isi pastreze aroma. Daca sta la caldura si lumina, parfumul tau va capata alt miros si vei avea senzatia ca ti-ai luat un alt parfum, care nu te reprezinta. Chiar daca nu il vei pune in frigider, asigura-te macar ca il tii la umbra si nu il expui direct la razele soarelui.

Pungile de ochi pot fi tratate cu creme speciale pentru ochi, iar pentru un efect garantat, e bine ca acele creme sa fie reci. De altfel, unele creme destinate ochilor au o biluta cu metal care este mereu rece. Vei vedea imediat diferenta, daca vei aplica in jurul ochilor un produs cosmetic tinut la rece. Pungile si cearcanele vor disparea mult mai repede si vei avea un aspect mai frumos al tenului.

Chiar si lotiunea tonica trebuie tinuta la frigider

Apa micelara, apa termala sau lotiunea tonica, toate actioneaza mai bine daca sunt tinute la rece, la fel ca si crema pentru protectie solara. Si produsele cosmetice naturale trebuie pastrate la minus grade pentru ca, tinute la caldura, acestea se pot altera.

Sa nu mai vorbim despre mastile pentru ten, mai ales cele de tipul sheet mask. Acestea sunt foarte benefice daca sunt aplicate cat mai reci. Astfel revigoreaza tenul si ii conferă un aspect mult mai tanar, mai proaspat, mai plin de viata.

Aplica cu incredere aceste trucuri si vei vedea cat de frumos se va schimba chipul tau.

 

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire