Ingrijire

Lămâi înghețate – te scapă de grăsimea din talie și cresc imunitatea. Ajută în multe boli

Lămâi înghețate - te scapă de kilogramele în plus și întăresc imunitatea. Ajută în multe boli
Lămâi înghețate - te scapă de kilogramele în plus și întăresc imunitatea. Ajută în multe boli

Ați auzit până acum de lămâi înghețate? Acestea au numeroase proprietăți curative și vindecătoar epentru organismul uman. Este foarte ușor să le prepari și îți aduc beneficii multiple. Sunt ideale pentru persoanele care vor să înlăture kilogramele în plus și să scape de grăsimea din jurul taliei.

Cum faci lămâi înghețate și de ce sunt atât de bune

Numeroase studii au stabilit legături clare între consumul regulat de lămâi și prevenirea multor afecțiuni precum accidentul vascular cerebral, inflamația din organism, simptome ale astmului, probleme ale rinichilor și ficatului, depresie și anxietate.

Pentru a pregăti lămâile înghețate pașii sunt foarte simpli:

Se spală și apoi se curăță fructele cu oțet de mere sau cu bicarbonat de sodiu.  Se clătesc bine cu apă și se șterg cu un prosop curat. Se îngheață lămâile peste noapte. După ce au înghețat complet, se dau pe răzătoare cu tot cu coajă, pulpă și semințe. Mai exact, fructul întreg. Se pune apoi răzătura în tăvi pentru cuburi de gheață și se lasă la congelator.

Cuburile de lămâie înghețată pot fi utilizate în foarte multe moduri. Acestea se pot adăuga în smoothie-uri, sucuri naturale, iaurt, înghețaă de casă sau chiar supe reci. Sunt foarte bune și oferă o aromă deosebită și preparatelor făcute la cuptor.

Lămâile înghețate au importante proprietăți antibacteriene, antiparazitare și antimicotice care lupta împotriva bacteriilor, fungilor, viermilor şi paraziţilor care atacă organismul. Acestea reduc considerabil riscul de boli de inima şi accident vascular cerebral prin reglarea tensiunii arteriale ridicate.

Totodată, ameliorează tulburările nervoase, deoarece acţionează că un antidepresiv natural puternic. Consumul regulat d elămâi înghețate întărește imunitatea organismului și îmbunătățește starea de spirit și sănătatea psihică.

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus consumă lămâi înghețate în sucuri naturale sau iaurt la micul dejun. Efectele nu vor întârzia să apară și te vr uimi! Bineînțeles, acest remediu naturist trebuie să fie însoțit de o alimentație adecvată și mișcare multă.

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire