IngrijireSfaturi

O rochie bună te face mai slabă: Iată ce rochii să porți dacă ești plinuță

Puține femei se pot lăuda cu o siluetă subțire sau cu absența kilogramelor în plus. Surplusul de greutate se poate acumula în diferite locuri, dar, de regulă, atacă zona taliei, coapsele și ovalul feței.

Din această cauză, multe femei își fac griji cu privire la aspectul lor și evită să poarte rochii. Dar stiliștii sunt de părerea că cele 5-10 kilograme în plus care îți dau bătăi de cap în ultima vreme nu sunt o problemă dacă știi să alegi fasonul corect. Iată un model cu adevărat avantajos.

Rochii pentru femei plinuțe

Sunny Bird (în imagine), o croitoreasă de 40 de ani din Bournemouth, a creat o rochie care i-a adus 500 de mii de lire sterline în primele trei luni de la lansare. Modelul creat de ea subțiază talia, subliniază pieptul, ascunde zonele cu probleme și echilibrează întreaga ținută.

Când a lansat compania Perfect dress company, Sunny miza pe un volum de vânzări care să-i permită să-și acopere costurile, dar ce s-a întâmplat mai departe, a depășit cele mai bune așteptări. Atelierul a fost luat cu asalt de cumpărători, iar brandul a ajuns să fie purtat chiar și de celebrități.

CITESTE ȘI Machiaj pentru ten acneic – VIDEO

Secretul constă în croiala neobișnuită a rochiei, care avantajează femeile plinuțe. Rochia ascunde imperfecțiunile siluetei și subliniază atuurile. Iată diferența dintre modelul creat de Sunny (dreapta) și o rochie obișnuită. Nu e de mirare că designul a avut succes.

Rochiile cu care ne-am obișnuit până acum nu sunt deloc confortabile, pun în lumină aripioarele și denaturează postura. În ele e aproape imposibil să te miști.

Și luând în vedere că rochiile de calitate sunt foarte scumpe, multe femei încetează să mai poarte rochii. Am vrut să creez o rochie în care femeile să se simtă bine, care să le avantajeze silueta și care să nu coste scump“, dezvăluie creatoarea de modă.

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire