Sfaturi

Cea mai bună pască fără aluat. Ai nevoie de 1 kg de brânză de vaci, 10 ouă, 200 ml smântână …

Cea mai bună pască fără aluat. Ai nevoie de 1 kg de brânză de vaci, 10 ouă, 200 ml smântână ...
Cea mai bună pască fără aluat. Ai nevoie de 1 kg de brânză de vaci, 10 ouă, 200 ml smântână ...

Iată cea mai bună rețetă de pască fără aluat. Se prepară foarte ușor și este deosebit de gustoasă. Dacă folosești ingrediente de bună calitate pasca fără aluat va avea o aromă și o consistență deosebită. Bucură-i pe cei dragi sau pe musafiri cu acest desert tradițional de Paște și nu vei dai greș! pască fără

Ingredientele principale pentru pasca fără aluat:

– 1 kg brânză de vaci proaspătă

– 10 ouă (sau 30 de ouă de prepeliță – acestea sunt recomandate deoarece nu au colesterol și aduc numeroase beneficii sănătății)

– 200 ml de smântână pentru gătit

– zahăr după gust

-esență de rom de bună calitate

– o păstaie de vanilie

– 150 de grame de stafide

Pentru a prepara acestă pască foarte aromată și fină în primul rând se hidratează stafidele în esență de rom cu aproximativ 15 minute înainte de a începe prepararea propriu zisă.

Apoi, tot ce trebuie să faci este să amesteci bine smântâna, brânza de vaci, ouăle, semințele din păstaia de vanilie și stafidele pe care le-ai scurs foarte bine. Asigură-te că aluatul final este bine omogenizat, pentru că doar astfel vei obține o consistență foarte fină. Îndulcește pasca după gust, iar dacă îți dorești să o faci mai slabă din punct de vedere caloric, înlocuiește zahărul cu îndulcitor.

Această compoziție se toarnă într-un vas de yena, pe aproximativ 3 sferturi, deoarece ea va crește în timpul coacerii. Se lasă la foc mediu până când o scobitoare introdusă în mijlocul păștii se scoate curată.

Dacă ai timp poți prepara o glazură de ciocolată delicioasă pe care să o torni deasupra, însă pasca fără aluat este foarte bună și așa simplă.

Poftă bună!

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi