Ingrijire

Dr. Monica Pop, leac pentru imunitate: „Se ia o lună. Riscurile de îmbolnăvire vor fi mult mai mici”

Dr. Monica Pop, leac pentru imunitate: "Se ia o lună. Riscurile de îmbolnăvire vor fi mult mai mici"
Dr. Monica Pop, leac pentru imunitate: "Se ia o lună. Riscurile de îmbolnăvire vor fi mult mai mici"

Medicul Monica Pop a dezvăluit rețeta ei pentru o imunitate de fier. Se ia o lună de zile cel puțin și te va ajuta să ții la distanță bolile și să ai un organism mai putrnic. Bineînțeles, este important să ceri aprobarea medicului tău înainte, mai ales dacă suferi de anumite afecțiuni. IAtă ce recomandă medicul Monica pop pentru întărirea imunității.

Rețeta Monicăi Pop pentru o imunitate de fier

Tratament pentru creşterea imunităţii – Proxilaxia îmbolnăvirii

Recomandare:

– Vitamina A – 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vit A)

– Vitamina D3, foarte foarte importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi.

Totul, o lună. Apoi, continuaţi cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. Şi, anual măcar (dacă nu la 6 luni), faceţi o determinare. Valori normale 30-100.

Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice).

Nu uitaţi să mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă (ou, brânză, şuncă) pentru ca mecanismul de apărare să fie în „acțiune”!

Astfel, şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!”, spune prof. dr. Monica Pop, într-o postare pe pagina de Facebook.

Nu uitați că o alimentați corespunzătoare vă poate ajuta să aveți o imunitate mult mai puternică și vă poate oferi o mare parte din nutrienții necesari pentru sa vă menține sănătoși. Bineînțeles, în perioada aceasta în care suntem mai expuși la gripă și răceală este indicat să suplimentîm cu vitamine și minerale esențiale organismului. Mai multe plante pot fi benefice în plin sezond e gripă: cătina, echinaceea, măceșele, ceaiurile de ghimbir, cimbru, salvie sau busuioc. Nu uitați de fructele și legumele care conțin o doză mare de vitamina C: ardeiul gras, lămâia, citricele, spanacul.

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire