Sfaturi

Prăjitura KINDER te va cuceri: un desert foarte rapid, cremos și ușor

Prăjitura KINDER te va cuceri: un desert foarte rapid, cremos și ușor
Prăjitura KINDER te va cuceri: un desert foarte rapid, cremos și ușor

Prăjitura kinder este o prăjitură foarte ușor de preparat, perfectă pentru momentele în care nu ai prea mult timp la dispoziție. Iată ce ingrediente ai nevoie și cum o poți face!

Uite cum să prepari rapid prăjitura Kinder

Pentru a face blatul ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 10 ouă
– 200 de grame de zahăr alb sau brun
– 1 sau 2 pliculețe de zahăr vanilinat
– 5 linguri de miere
– 5 linguri de pesmet
– 5 linguri de cacao
– 5 linguri de făină
– 50 de ml de lapte
– o jumătate de pliculeț de praf de copt
– 1 pahar de ulei de floarea soarelui sau de măsline, ori alt ulei vegetal, după preferințe
– un praf de sare

Pentru cremă ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 700 de ml de frișcă
– 3 linguri de lapte
– un plic de gelatină
– 2 – 3 linguri de miere
– puțină esență de vanilie

Pentru a pregăti prăjitura Kinder vei proceda astfel:

1. Separă gălbenușurile, după care amestecă-le cu zahărul tos și cu cel vanilinat.
2. După ce se topește zahărul, pune în acel amestec și făina și praful de copt. Amestecă bine ingredientele, până totul se va omogeniza.
3. După aceea se adaugă în amestec și pudra de cacao.
4. Amestecă bine ingredientele, după care poți adăuga și pesmetul, laptele, uleiul și mierea.
5. Într-un alt recipient pune albușurile. Bate-le bine cu sare.

6. Adaugă albușurile în amestecul pregătit anterior cu gălbenușurile. Amestecă bine până se încorprorează.
7. Împarte compoziția în două cantități egale. Pune fiecare parte la copt într-o tavă peste care ai pus înainte hârtie de copt.
8. Pentru a face crema trebuie înainte de toate să dizolvi gelatina într-un pahar cu apă.

9. Separat se va bate frișca folosind mixerul. Apoi se pot adăuga și celelalte ingrediente: mierea, laptele, esența de vanilie, gelatina dizolvată în apă. Se amestecă bine toate ingredientele, folosind mixerul.
10. La final se va asambla prăjitura. Peste primul blat se va pune crema, după care se va acoperi cu cel de-al doilea blat.

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi