Ingrijire

Remediu pentru un somn odihnitor cu sare și cocos. Rețetă de făcut în casă

Remediu pentru un somn odihnitor cu sare și cocos. Rețetă de făcut în casă
Remediu pentru un somn odihnitor cu sare și cocos. Rețetă de făcut în casă

Acest remediu pentru somn cu sare și cocos este foarte benefic pentru persoanele care se confruntă cu probleme de odihnă. Este un tratament naturist cu ingrediente simple, dar acționează foarte bine pentru anumiți oameni. Fiind vorba despre ingrediente naturale, este nevoie de timp pentru un efect maxim, însă odată consumat în mod regulat schimbările vor apărea în programul tău de somn.

Cum faci remediul pentru somn cu sare și cocos

Rețeta care te ajută să ai un somn odihnitor este foarte simplu de preparat, dar are efecte uimitoare. Ai nevoie de numai trei ingrediente, care combinate pot face minuni. Desigur, acesta nu este un remediu general valabil și totul depinde de gravitatea problemelor cu care vă confruntați. Cereți întotdeauna sfatul medicului înainte de a apela la remediile naturiste, mai ales dacă aveți probleme de sănătate mari.

Ingredientele necesare:

• Un praf de sare de mare
• o linguriță de miere
• 1 lingură de ulei de nucă de cocos.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci bine toate ingredientele și să consumi acest remediu pentru somn înainte de culcare. Bea apoi un pahar plin cu apă.

Aceste trei ingrediente combinate pot relaxa corpul și mmintea și reduc nivelul de cortizol din sânge. Acest lucru va favoriza un somn mai odihnitor.

Mierea, sarea și uleiul de cocos pot funcționa și dacă sunt consumate una după alta, fără să fie amestecate, în cazul în care nu suportați gusul amestecului. Combinația asigură, totodată, un nivel optim de glicogen, care aduce de asemenea beneficii persoanelor care au probleme cu somnul. Deseori coprul produce hormoni care cauzează probleme de odihnă din cauza unui deficit de glicogen.

Pe lângă aceste beneficii, uleiul de cocos oferă o stare de sațietate și contribuie la menținerea nivelului de zahăr din sânge în parametri normali. Astfel vei avea un somn mai odihnitor și mai profund.

Apelează la acest remediu pentru somn dacă ai probleme cu somnul și vezi dacă funcționează pentru organismul tău!

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire