Ingrijire

Rețetă pentru inimă și stomac: protejează, scade tensiunea și întărește vasele de sânge

Rețetă pentru inimă și stomac: protejează, scade tensiunea și întărește vasele de sânge
Rețetă pentru inimă și stomac: protejează, scade tensiunea și întărește vasele de sânge

Această rețetă pentru inimă și stomac este foarte eficientă și protejeză cu succes toate organele vitale. Face minuni pentru persoanele care se confruntă cu probleme la stomac, ulcer, gastrită, dureri de cap sau tensiune ridicată. Se prepară în casă, foarte ușor, însă este important să folosiți ingrediente cât mai naturale din surse sigure. Astel veți obține rezultatele cele mai bune în cel mai scurt timp.

Cum faci această rețetă pentru inimă și stomac, chiar la tine acasă

Pentru a prepara cea mai eficientă rețetă pentru inimă și stomac aveți nevoie de ingrediente procurate din surse de încedere. Folosiți miere de albine de la producători locali serioși și lămâi organice, care nu au fost stropite și tratate cu nimic. În magazinele de profil puteți găsi astfel de lămâi netratate.

Ingredientele necesare:

 • 400 de grame de miere de albine de bună calitate
 • 400 de grame de miez de nucă zdrobit
 • zeama de la o lămâie mare

Modul de preparare este unul foarte simplu. Miezul de nucă întreg se pune într-un prosop curat, se acoperă bine și apoi cu ajutorul unui făcăleț loviți cu grijă până ce miezul este zdrobit. Se pune apoi miezul de nucă într-un vas și se amestecă cu zeama d elămâie și mierea de albine. Omogenizați foarte bine și transferați amestecul într-un bocarn de sticlă curat și sterilizat la cuptor. Borcan trebuie să fie închis ermetic și să fie ținut la loc umbrit și răcoros.

Din acest amestec se ia o linguriță de două ori pe zi, timp de 30 de zile. Asigurați-vă că vă hidratați corespunzător pe parcursul zilei. Apoi se face pauză 15 zile și se repetă cura.

Dacă este prea dulce pentru a-l consuma ca atare, puteți să combinați cu iaurt natural.

Acest remediu naturist este foarte benefic dacă aveți probleme cu inima și cu tensiunea arterială. reglează tensiunea foarte bine și protejează vasele de sânge, întărindu-le pereții.  Totodată protejează stomacul și ajută la vindecarea acestuia, mai ales dacă vă confruntați cu gastrită sau ulcer.

Miezul de nucă este bine cunoscut ca fiind un protector al inimii, al stomacului și al sistemului nervos. Datorită conținutul său de tocoferol contribuie și la scăderea colesterolului rău din sânge.

Ce conține miezul de nucă:

 • Apă 3-5%
 • Grăsimi 52,0-77,5%
 • Substanțe proteice 12-25% din grupa globulinelor
 • Săruri minerale (nuca este fructul cei mai bogat în cupru și în zinc
 • Provitamina A
 • Vitamine din complexul B: B1, B2, biotina, colina)
 • Vitaminele C, E, F, P
 • Valoare energetică (în medie) 700kcal la 100g

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire