Ingrijire

Remediu pentru plămâni cu 500 ml lapte și 10 căței usturoi. Te scapă de astm, penumonie și tuse

Remediu pentru plămâni cu 500 ml lapte și 10 căței usturoi. Te scapă de astm, penumonie și tuse
Remediu pentru plămâni cu 500 ml lapte și 10 căței usturoi. Te scapă de astm, penumonie și tuse

Acest remediu pentru plămâni cu lapte și usturoi este foarte benefic pentru sănătatea întregului organism. Face minuni pentru persoanele care se confruntă cu tusea vreme îndelungată. Totodată întărește sistemul imunitar și vă protejează de viroze, gripă și răceală. Este un remediu indicat și în perioadele de convalescență. Uite cum îl prepari chiar la tine acasă!

Cum faci remediu pentru plămâni cu lapte și usturoi

Acest remediu îți ia tusea cu mâna și te face sp te simți bine în numai câteva zile. Este totuși indicat să cereți sfatul medicului înainte de a apela la orice tratament naturist, în special dacă suferiți de anumite afecțiuni. Pentru a prepara acest remediu pentru plămâni vă trebuie următoarele ingrediente:

  • 500 ml de lapte
  • 10 căței de usturoi (curățați și pisați)
  • 2-3 linguri zahăr brun
  • 250 ml apă.

Cum îl prepari:

Modul de preparare este unul foarte simplu. Apa și laptele proaspăt se pun într-o oală, se adaugă usturoiul zdrobit ușor cu lama cuțitului și se pune pe aragaz, la foc mediu. Când această compoziție dă în clocot, se amestecă continuu până scade la jumătate. Mai apoi se strecoară, se adaugă zahărul și se omogenizează foarte bine până acesta se topește. Băutura poate fi apoi consumată. Se recomandă o cană din acest amestec la nevoie.

Dacă vă confruntați cu astm sau pneumonie puteți face cure de 15 zile, câte două căni pe zi. Una dintre cni se bea seara înainte de somn, pentru un efect liniștitor.

Acest amestec naturist are rezultate extraordinare și pentru persoanele cu colesterlul mărit. Acesta scade nivelul colesterolului rău din sânge și protejează vasele de sânge, acționând asupra micilor cheaguri deja formate. Îmbunătățește considerabil circulația sangvină.

Pentru un puternic efect antiinflamator puteți adăuga un vârf de linguriță de turmeric. Tusea va dispărea ca prin minune și veți elimina mucozitățile mult mai ușor.

Această rețetă aduce rezultate pozitive și pentru persoanele care se confruntă cu sterilitate sau impotență.

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire