Ingrijire

Tratament macerat pentru sinusuri și plămâni. Regenerează țesuturile și reduce inflamațiile de la prima cură

Tratament macerat pentru sinusuri și plămâni. Regenerează țesuturile și reduce inflamațiile de la prima cură
Tratament macerat pentru sinusuri și plămâni. Regenerează țesuturile și reduce inflamațiile de la prima cură

Acest tratament macerat din miere și cimbru este un adevărat elixir al sănătății sinusurilor și plămânilor.  Proprietățile antiinflamatorii ale cimbrului, în combinație cu efectul regenerat și antiseptic al mierii de albine, ajută la calmarea tusei, a infecțiilor, reduce mucozitățile și vindecă țesuturile afectate.

Acest macerat se prepară foarte ușor și are efect imediat

Cimbrul este o plantă minune care conține o multitudine de taninuri, flavonoizi, sapoine, fitochimicale, terpene, dar  și ulei esențial extrem de benefice în tratamentul afecțiunilor inflamatorii. Dacă aveți probleme cu rinita, sinuzita, inflamația sinusurilor, sau dacă suferiți de tuse și alte afecțiuni minore pulmonare, puteți apela cu încredere la acest tratament naturist.

Mierea de albine este binecunoscută pentru proprietățile ei antiseptice, antimicrobiene, antimicotie și regenerante. Dacă este procurată dintr-o sursă sigură, mierea de albine poate fi un adevărat medicament natural pentru afecțiunea de care dumneavoastră suferiți.

Iată cum se prepară maceratul din cimbru și miere de albine, bun pentru sinusuri și afecțiuni respiratorii:

Macerat cu miere și cimbru

Punem într-un borcan de 800 ml 40-50 grame de cimbru uscat și completăm cu miere. Lăsăm amestecul timp de 2 săptămâni la macerat, după care filtrăm.

Mierea obținută după perioada de macerat va avea proprietăți regenerative, laxative, imunostimulatoare, bactericide și bacteriostatice.

Maceratul se consumă în cure de 15 zile, câte o linguriță pe zi. Se poate lua și la nevoie, dacă vă simțiți rău. Este extremd e benefic și în perioadele de convalescență, sau atunci când aveți gripă și răceală. În aceste cazuri se pot lua și 2-3 lingurițe pe zi.

Rețeta care REGENEREAZĂ ficatul. Ai nevoie de 6 frunze de varză, o jumătate de lămâie…

Este important ca, după ce ați luat lingurița de tratament, să nu mâncați timp de 30 de minute.

Nu uitați că este foarte important să păstrați o dietă adecvată și să faceți mișcare zi de zi pentru ca tratamentele naturiste să își facă cu adevărat efectul promis. Un stil de viață sănătos nu poate fi înlocuit de nicio rețetă fie ea naturistă sau nu.

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire