Ingrijire

Apă cu semințe de floarea soarelui: amestecul străvechi care ține zeci de boli la distanță

Apă cu semințe de floarea soarelui: amestecul străvechi care ține zeci de boli la distanță
Apă cu semințe de floarea soarelui: amestecul străvechi care ține zeci de boli la distanță

Amestecul de apă cu semințe de floarea soarelui reprezintă un tratament naturist foarte eficient pentru persoanele care au colesterolul mărit, probleme cu colonul sau sistem imunitar slăbit.

Cum prepari amestecul de apă cu semințe de floarea soarelui și la ce te ajută

Pentru a prepara acest remediu naturist ai nevoie de o cană mică de semințe de floarea soarelui crude și 500 ml de apă plată. apa se pune la firt, când a dat în clocot se ia de pe foc și se toarnă peste semințele de floarea soarelui. Se acoperă vasul cu un capac și se lasă la infuzat timp de o oră și jumătate- două.

Se strecoară apoi lichidul obținut și se păstrează într-un recipient de culoarea închisă, foarte bine închis. Este recomandat să sterilizați înainte sticla sau vasul în care veți păstra băutura obținută.

Se bea câte o cană de 150 ml din această băutură în fiecare dimineață, înainte de a mânca.

Se spune din bătrâni că acest amestec este foarte benefic pentru că scade nivelul grăsimii din sânge și astfel previne problemele grave cu circulația. Este totodată foarte bun pentru cine se confruntă cu digestie îngreunată, probleme la colon, dureri abdominale frecvente.

Băutura din apă și semințe de floarea soarelui înlătură chiar și oboseala cronică și te ajută să ai un tonus mai bun. Întărește sistemul imunitar, mai ales în perioadele de convaslescență sau atunci când vă confruntați cu astenia.

Această băutură naturală conține o cantitate generoasă de calciu, fosfor și magneziu, iar combinația de minerale va întări sistemul osos și va ameliora durerile articulare. Bineînțeles, efectele apar dacă tratamentul este administrat o perioadă mai îndelungată.

Atenție însă: înainte de a apela la orice rmeediu naturist este indicat să cereți sfatul medicului specialist, mai ales dacă suferiți de anumite afecțiuni. Deși sunt naturale, multe astfel de remedii nu pot fi utilizate concomitent cu anumite medicamente.

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire