Ingrijire

Apa de nuci te scapă de oboseală și face minuni pentru sănătate. Cum o prepari

Apa de nuci te scapă de oboseală și face minuni pentru sănătate. Cum o prepari
Apa de nuci te scapă de oboseală și face minuni pentru sănătate. Cum o prepari

Apa de nuci este un remediu naturist care se folosește cu succes în diabet, boli cardiovasculare, oboseală cronică, probleme ale tiroidei. Se prepară foarte ușor și aduce îmbunătățiri consierabile în organism atunci când este consumată conform recomandărilor.

Ce este apa de nuci, cum se prepară și de ce să o incluzi în alimentația ta

Apa d enuci reprezintă o modalitate la îndemână de a te bucura de proprietățile nucilor. Poate fi consumată de persoanele cărora nu le place sau nu pot să mânânce zilnic nuci.

Este bine cunoscut faptul că nucile aduc un aport major de acizi grași omega 3 în organism. Acești acizi grași protejează sănătatea inimii, a creierului și a vaselo de sânge și sunt extrem de improtanți pentru buna funcționare a organismului uman.

Nucile conțin, de asemenea, și foarte mult magneziu. Acesta are un rol important în combaterea oboselii și totodată protejează sistemul cardiovascular.

Apa cu nuci îți poate oferi toate beneficiile nucilor, într-un mod mult mai simplu și ușor de consumat. Se prepară foarte ușor și se păstrează cu succes mai multe zile.

Ai nevoie de 10 nuci mari, curățare de coajă și 6 căni de apă. Într-un vas se pune miezul de nucă împreună cu apa și se fierbe la foc mic până ce apa scade la jumătate. Această băutură obținută se lasă la răcorit și se transferă într-o sticla de sticlă, închisă la culoare, care poate fi ținută în frigider. Se bea câte o cană de 150 ml în fiecare dimineață.

Acest remediu naturist susține sănătatea ficatului și a întreg sistemului digestiv, ajutând la eliminarea toxinelor. Totodată reglează nivelul de colesterol din sânge și ajută la menținerea săbătății glandei tiroide.

Apa de nuci te ajută chiar și să pierzi în greutate, mai ales dacă este asociată cu un regim alimentar sănătos, cu legume, fructe și carne de bună calitate.

You may also like

Comments are closed.

More in Ingrijire