Sfaturi

Cum desfunzi tevile cu bicarbonat de sodiu si otet. Metoda ieftina si simpla

Cum desfunzi tevile cu bicarbonat de sodiu si otet. Metoda ieftina si simpla
Cum desfunzi tevile cu bicarbonat de sodiu si otet. Metoda ieftina si simpla

Infundatul tevilor de scurgere este o problema care de batai de cap tuturor. Va prezentam o metoda simpla si ecologica pentru rezolvarea acestei probleme.

Intr-un clip, o tanara a reusit sa isi desfunde tevile folosind bicarbonat de sodiu si otet. Expertii spun ca aceasta metoda chiar functioneaza, deoarece este eficienta in topirea acumularilor de grasime.

Cum desfunzi tevile cu bicarbonat de sodiu si otet

Filmarea publicata de tanara arata cum aceasta toarna bicarbonat de sodiu pe gaura de scurgere a chiuvetei. A adaugat apoi otet, declansand o reactie chimica.

Imaginile au fost vizualizat de peste 2 milioane de persoane, iar multe dintre acestea au comentat ca au testat cu succes aceasta metoda de a desfunda tevile dn bucatarie sau din baie, scrie Insider.

Un agent de curatenie profesionist a spus ca aceasta metoda este sigura si eficienta. Bailey Carson a explicat ca, de cele mai multe ori, tevile se infunda din cauza acumularilor de grasime si ulei, iar combinatia de bicarbonat si otet este perfecta in aceste cazuri.

„Singure, otetul si bicarbonatul de sodiu nu sunt suficient de puternice pentru a dizolva dopurile, asa ca pentru a face aceasta metoda cat mai eficienta, turnati apa clocotita in scurgere inainte si dupa ce puneti combinatia de otet si bicarbonat”, a spus Carson.

Ea a explicat ca prima data trebuie turnata apa clocotita, urmata de o ceasca de bicarbonat de sodiu si de doua cesti de apa si otet pentru a topi grasimea.

“Presiunea creata de reactia chimica impinge dopul prin scurgere fara probleme”, a mai spus Carson.

La aproximativ 10 minute dupa turnarea otetului trebuie turnata din nou apa clocotita pe canalul de scurgere pentru a desfunda complet teava.

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi