Sfaturi

Cum faci cele mai bune bomboane Raffaello de casă

Cum faci cele mai bune bomboane Raffaello de casă

Bomboanele Raffaello preparate în casă nu lipseau niciodată de pe mesele festive. Gospodinele le fac din cele mai vechi timpuri și sunt foarte gustoase, dar și simplu de preparat. Desigur, ca la orice rețetă, există și mici secrete care vor transforma bomboanele într-un desert deosebit, pe care rar îl găsești. Uite cum trebuie să procedezi pentru a prepara cele mai bune bomboane de acest fel.

Rețeta bomboanelor Raffello, de casă

INGREDIENTE

  •  200 g migdale crude
  •  2 fiole vanilie
  •  200 g nuca de cocos
  •  200 g zahar pudra
  •  200 g unt
  •  200 g lapte praf

Bomboanele Raffaello cu cocos reprezintă un desert delicios bun de savurat în orice moment al zilei. Acum nu trebuie să le mai cumperi, căci mai jos te învățăm rețeta pas cu pas pentru bomboane Raffaello cu cocos. Sunt cel mai bun desert pentru mesele festive, merg pe minune și sunt pe gustul tuturor! Sigur nu vei da greș cu ele! Uite cum le faci:

Prăjeşte migdalele într-o tigaie de ceramică ori le poți pune la cuptor pentru câteva minute.

Freacă untul cu zahărul şi esenţa de vanilie, până obţii o spumă uşoară. Adaugă laptele praf, 100 grame de nucă de cocos şi amestecă bine.

Rulează în palmă câte o bomboană şi pune o migdală în mijloc. Tăvăleşte bomboanele prin restul de nucă de cocos şi ţine-le la frigider până la servire.

Bomboanele Raffaello cu nucă de cocos sunt gata. Le poți păstra numai la frigider și poți servi de fiecare dată când ți-e poftă de ceva dulce. sunt extraordinar de cremoase, însă deloc grețoase. Dacă respecți rețeta aceasta pas cu pas obții niște bomboane foarte fine, numai bune!

 

 

You may also like

Comments are closed.

More in Sfaturi